Gästande rotarianer

Vad gäller för ett besök
I vår E-club betalar du inte för maten (som på ett vanligt Rotarymöte) eller är med i något lotteri. Däremot får du betala en avgift för ditt besök och den skänker vi oavkortat till Rotary Foundation. Medlemmar och besökande till Rotary E-Club 2410 arbetar med välgörenhet genom att skänka vattenflaskor. Varje vattenflaska kostar 20 kr – precis på samma sätt som när vi köper en flaska i affär eller på restaurangen. Här är dock vattenflaskan en symbol för vårt arbete att hjälpa världen med livsnödvändigheter.

Gör så här:

1. Logga in med användarnamnet och lösenordet GuestMember (skriv ordet GuestMember i båda fälten). Observera stora och små bokstäver!
  2. Ta del av föredraget.
  3. Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  4. Betala in minst 20 kr till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Närvaroregistrering gästbesök
När du har genomfört ett besök enligt ovan kommer du att automatiskt få ett autosvar skickat till den mailadress som du använt vid betalningen via paypal. Vi kommer sedan att registrerar din närvaro utifrån de uppgifter som du fyllt i när du kommenterar föredraget (namn, klubbnummer mm).