Vecka 24: David about Worldimproving.com

Hej Rotarianer,

Har idag gjort ännu en resa genom vårt undersköna land. Från Värmlands berg och dalar, utmed Klarälvens vindlande vatten, ner till en solglittrande Vättern och måldestinationen Motala. Självklart är Buxbom-buskarna i Vätternrundans huvudstad trimmade till cyklister. Notera solglasögonen!

Det ser ut att bli strålande väder under morgondagens Halvvättern för undertecknad, om inte antydan till åskmoln blir allvar.

Vår omvärldsspanare och IT-ansvarige Björn Elenfors uppmärksammar oss på att Rotary vunnit fint pris. Läs mer här:

https://www.rotary.org/en/rotary-wins-best-nonprofit-act-polio-eradication-work

Möjlighet till ett mer aktivt deltagande i klubben är exempelvis att bli kontaktperson eller programansvarig för 27:e-möten. Er insats med tid och engagemang i Rotarys namn är oerhört värdefullt.

 • Rotary e-club 2410 saknar kontaktperson för Rotary Doctors. Är du intresserad av uppdraget innebär det att information till klubbarna går via dig och om vår klubb drar igång ett projekt med brunnsbygge åt Rotary Doctors eller liknande, finns möjligheten att vara ansvarig för det projektet.
 • Klubben saknar vidare kontaktperson för Rotary Friendship Exchange. Gärna någon som har erfarenhet av deltagande, alternativt någon som funderar på att delta.
 • Programinnehåll och form för våra 27:e-möten är ett ansvarsområde med tomma stolar.
 • Finns det någon/några som har intresse av att vara kontaktperson för Shelterbox-projektet, så är även den stolen tom.

Låter det som att det är något du vill engagera dig i? Ta kontakt med undertecknad kan vi prata litet mer, utan att du behöver bestämma dig.

Veckans medlemspresentation: David Krug

Hej allihop.

Jag ser fram emot att lära känna er framöver. Den här presentationen blev längre än tänkt, så vänligen välj själva vad ni vill läsa och inte, jag förväntar mig inte att alla eller ens många ska läsa den i sin helhet, men den som finner något intressant i den är välkommen att göra det.

Att jag sökt mig till Rotary är för att det är en organisation med fantastisk potential och vision när det gäller att förbättra förhållanden i världen. Det känns väldigt tilltalande med alla klubbar med otaliga medlemmar världen över som vill minska lidandet och öka hälsan och lyckan i världen, precis som jag vill.

Rotarys fyra frågor tycker jag är lysande och Rotarys grundvärderingar ligger mig varmt om hjärtat med osjälviskt tjänande, sanning, rättvisa, goodwill och fördel för alla parter och jag tror på att den som är bäst på att tjäna andra är den som vinner mest, kanske inte alltid i materiella tillgångar men i lycka och sinnesfrid och ibland mer.

Tänk om vi lyckades leva efter dessa alltid, alla, vilken värld vi skulle ha. Jag är långtifrån perfekt, men försöker göra rätt.

Under några år i Sydafrika och Mocambique var jag medlem i Rotary Club of Westville och Rotary E-club of South Africa One och jag har besökt ett antal andra klubbar i Sydafrika, Sverige och Mocambique.

Just nu är jag i Venice Beach i tre månader och planerar att skapa ett högkvarter här framöver.

Växte upp gjorde jag i en liten strandort som heter Haverdal, ungefär en och en halv mil norr om Halmstad. Jag levde mina första 18 år en mix av priviligierad och mindre priviligierad barndom. Jag hade båda mina föräldrar, en storasyster, villa, sommar på stranden, en årlig skidsemester och en solsemester och turen att kunna utmärka mig positivt i de flesta ämnen i skolan.

Dock hade jag också utmaningar som jag tror sådde ett frö i mig att vilja hjälpa andra som lider.

Om jag får vara lite privat och sårbar så tänkte jag skriva ned några exempel på sådana utmaningar som format mig, dock absolut inte för att någon ska tycka synd om mig vilket det verkligen inte är, utan för att lyfta fram idén att varje barn och ung vuxen som lider och kämpar kan både bli lycklig och få extra drivkraft för att hjälpa andra, i relation till hur mycket man längtat efter hjälp eller stöd själv.

Mina utmaningar kunde vara till synes små saker som att sakna vänner och ha en del ovänner på den dagliga vägen till och från skolan, även om jag hade klasskompisar som jag trivdes bra med. Att periodvis sakna vänner i det område jag bodde i och att ha dålig koll i prestigeämnet idrott och därför ofta stå var och bli vald bland de sista för bollsporterna och skämmas i spelet för att man inte var bra. Eller sakna klädsmak och klädpengar och ha ärvda eller billiga impopulära kläder med den förlust av popularitet hos tjejer tuffa killar som det kan innebära i ett högstadium. Bli hotad och misshandlad av ungdomar ett tiotal gånger under barndomen och därför ofta känna mig lite hotad och osäker, inklusive ett knivrån runt sju års ålder. Ofta hålla väldigt mycket tankar och funderingar inom mig och känna att ingen är intresserad. Ibland känna mig helt insignifikant och oönskad i familjen. Vid ett tillfälle som tioåring valde jag bort livet, dock utan vetskap om magpumpning och att matsmältning är en successiv process, vilket blev min räddning som jag kan vara glad för idag eftersom jag fått uppleva fantastiska saker senare.

Det tog också väldigt många år innan jag gjorde mig fri att bestämma över min egen tid och mitt liv, vilket jag tror många i alla åldrar och ekonomiska situationer kan relatera till eftersom de allra flesta jobbar heltid för någon annan fram till pensionen.

Idag är jag oftast lycklig och tacksam för livet och eftersom jag fått prova på att lida och kämpa och vet att det finns en naturlig och hälsosam väg ut ur lidandet så använder jag helst min tid, min frihet och alla mina motgångar i livet för att hjälpa barn och unga vuxna som lider och kämpar. Många mår bra av att någon tror på att de kan bli både lyckliga och fria och lyckas göra det de knappt vågar drömma om.

Nu jobbar jag på att nå ut i större och större skala nå ut till de som behöver stöd. Min språngbräda för detta har varit denna park i en förort i Stockholm.
www.skarpnack.com/parken

Det jag kanske är allra mest glad för med den parken är att den rätt säkert spelat en roll i att förbättra bland annat en annan liten Davids liv väldigt mycket, som en motivation och skjuts till framgång och att leva ut drömmar. Jag träffade honom då jag stod på platsen och planerade parken 2006, då han måste ha varit sju. Han förkunnade att om jag byggde en park där för bland annat skateboardåkning så skulle han börja åka skateboard. Han bodde i lägenhetshuset bredvid och hade en jobbig hemsituation. Han hade inga större förväntningar på sig hemifrån eller från samhället och har ett efternamn och en hudfärg som sägs försvåra jobbansökningar.

Nu är David 19-20 år och har vunnit priset ”Swedish skateboarder of the year” på Svenska Skateboardgalan och Niké har rekryterat David och de senaste åren betalat honom månadsvis för att representera deras klädlinje och skor. De skickar honom på många resor till USA, Centraleuropa, Sydeuropa där han träffar Niké världsstjärnor och blir filmad och tävlar själv. Niké med flera stora märken har också haft flera tävlingar i parken innan de kände till David, när han var en knatte i publiken. Tidningar som distribueras i över 20 länder i världen har också skrivit om parken och David har fotograferats för minst en sådan artikel och han har även talat med kärlek om parken och sin förort i andra intervjuer.

Det hela känns extra kul när jag i min första powerpoint om varför jag ville att Skarpnäcks Stadsdelsnämnd och Stockholms Stad skulle skapa parken, talade om just sådana saker som att ge lokala ungdomar spännande och hälsosamma alternativ till droger, alkohol och ”hyss” och talade om att en sån här park kunde integrera förorten genom att ungdomar, media och varumärken från hela Stockholm, Sverige och världen som skulle attraheras till orten.

David är ett gott exempel på någon som jobbat målmedvetet själv och använt parken som språngbräda, plats att nätverka på och finna motivation i. Det finns också ett gäng andra personer som med hjälp av parken inspirerats till ett mer kreativt, fritt och lyckligt liv.

Som en lite ironisk anekdot så sade både Niké och Redbull och ca 500 andra företag nej till att sponsra parkdrömmen med ens 500 kronor var då jag ringde runt och sökte sponsring för drömmen. Då parken hade börjat ta form och finansieringen från Stockholms Stad och populariteten redan var ett faktum så kom dessa märken för att skapa tävlingar och associera sig med parken och det är lite lustigt att just Niké nu sponsrat David.

Detta har varit en av mina största lärdomar i livet, att framföra en projektidé som i åratal nästan ingen trodde på och som ingen, inklusive Stockholms Stad de första åren, ville finansiera, men som jag visste i hjärtat och hjärnan skulle vara rätt för samhället, vara bra satsade pengar och som skulle kunna förbättra många liv och bli stort, och att sedan flera år senare få mitt genombrott och se visionen införlivas och se projektet både förbättra andras liv och även mitt eget på sätt som jag aldrig ens kunnat föreställa mig när jag började.

Erfarenheten av en framgång med något hundratals avfärdat har gett mig modet att jobba på nya sätt för att expandera visionen till helt andra nivåer än en ny sorts parker, återigen på obeprövade sätt som bara ett mindre nätverk stödjer och bara jag finansierar, men som jag återigen vet i hjärtat är rätt för samhället, är bra satsad tid, väl satsade pengar och som en dag kommer ge mig en liknande solskenshistoria för att det visat sig förbättrat tusentals och tusentals liv, eftersom den här visionen är så mycket större och eftersom jag lagts så många fler tusental timmar på konceptet.

Den här medlemspresentationen har för länge sedan passerat den längd som jag hade tänkt, så min nya vision får vi spara.

Förhoppningsvis har de som orkat hit fått en hyfsat rättvis bild av mig.

Kanske är jag lite udda, men jobbar envist med att i så fall försöka använda det så som i Steve Jobs text om ”The crazy ones”, som jag just såg att visst Rob Siltanen hade skrivit. Man vet aldrig med kända citat var de kommer ifrån.

Jag har tillfrågats att skapa denna veckas föredrag, så där kanske jag berättar om vad jag egentligen har för vision och projekt nu för att kunna hjälpa fler och hur jag balanserar det lite övermäktiga projektet med att inte försaka mina personliga drömmar.

Vi hörs och ses på hemsidan, och förhoppningsvis i verkliga livet framöver.

Hälsningar, David


Kalender

27:e-möten 2018: (ansvarig: ännu ej delegerat av president)

 • Onsdag 27:e juni: Presidentskifte
 • Måndag 27:e Augusti: Kickoff för verksamhetsårets 27:e-möten
 • Torsdag 27:e september: 27:e-möte
 • Tisdag 27:e november: Årsmöte

Vattenprojektgruppen (ansvarig: Charlotte Ahlberg)

 • Vecka 12 på Vattenprojektets år 2018/2019.

Yrkesnätverket (ansvarig: ännu ej delegerat av president)

 • Fortsatt utveckling.

Kalender för hela verksamhetsåret 2017/2018 hittar du på http://rotaryeclub.se/wp/events/

 • Glöm inte att uppdatera er presentation på http://rotaryeclub.se/wp Hör gärna av dig om du tycker det verkar krångligt, så får du vägledning.
 • Kom gärna med förslag på veckoföredrag!

Ett meddelande från Rotary Doctors

Bästa Rotarykamrater,

Rotarys Doctors vill tacka alla klubbar som stödjer Rotary Doctors under detta verksamhetsår och hoppas på fortsatt samarbete samt att fler ansluter sig under 2018/2019. 

Rotarys Doctors är en gemensam verksamhet för Rotary Sverige, som:
– Skickar läkar- och tandläkarvolontärer till Kenya som ger akut vård samt bygger upp kunskap så att verksamheten ska kunna fortsätta utan stöd i framtiden.
– Under 2017 skickade Läkarbanken ut 60 läkare och tandläkare som hjälpte mer är 40 000 patienter samt täckte 11 vattenkällor, byggde 8 brunnar och utbildade ca 100  kenyanska hälsovolontärer.
– Använde endast 5 % till administration och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll
– Kan ge snabb feedback till klubbar som vill skänka pengar genom Läkarbanken.    

Erbjudande till er klubb:

Har ni inte registrera en klubbmedlem som klubbambassadör/kontaktperson för Läkarbanken på funktionärslistan på ClubAdmin-sidan, så gör det, då får han/hon regelbunden information från Rotary Doctors.

Stöd Uppropet till Rotaryklubbar, som under 30 års jubileumsåret 2018 skickas ut varje kvartal, och få konkret feedback på hur bidraget använts.

Ordna ett föredrag i er klubb från en läkare/tandläkare eller annan representant från Rotary Doctors.

Ha ett eget internationellt projekt, skräddarsytt för er klubb, ni kan t.ex. stödja en speciell klinik, en utbildning för hälsovolontärer, en källa eller annan verksamhet.

Stöd verksamheten nu genom att skicka in ett bidrag till verksamheten, bankgiro: 900-4722, SWISH:  123 288 83 52.

Margareta Wargelius ( margareta.wargelius@telia.com ) är distriktsrepresentant för Rotary Doctors  i ditt distrikt och hon är också ordförande i Rotary Doctors Sweden styrelse. Hon är en viktig kontaktperson för er klubbar om ni vill ha mer information om ovanstående erbjudande.

Mer information finns också på  www.rotarydoctors.se, ni kan dessutom kontakta Rotary Doctors kansli: info@rotarydoctors.se . På sidan www.rotarydoctors/omoss/personuppgiftshantering kan du också läsa om vår hantering av personuppgifter för bland annat Rotarymedlemmar.

Vi tackar på förhand för gott samarbete under nästkommande verksamhetsår.

Margareta Wargelius

Ordförande

Rotary Doctors Sweden Rotarys Läkarbank


Veckans föredrag

Veckans föredrag är valt av David som skriver följande om filmen:

Ett av mina huvudprojekt just nu är den internationella empowerment-hemsida som jag berättar lite om i videon ovan. Den videon har jag egentligen avfärdat och tänkt göra om och den ligger inte uppe på sidan, men den får tjäna till detta syftet just nu. 

 
Worldimproving.com nådde ut till 115 länder i maj, men i väldigt blygsam omfattning, bara 6000 besök i maj, men den har ökat i stadigt i besök varje månad i 2018, från Januaris 2400 besök. 
 
Tyngdpunkten i maj var besök från USA, Tyskland, Sverige, Australien, Storbritannien, Sydkorea, Kanada, Ryssland, Indien, Polen och Sydafrika. 
 
Spridningen åstadkoms mycket via Facebook och Twitter och hemsidor och profiler som företagare och musiker. Dessa länkar till sin personliga version av sidan för att hjälpa andra och för att bygga goodwill genom socialt ansvarstagande och de kommer få provision för sin sida då den genererar inkomst. 
 
Även utsatta och fattiga i t.ex. Sydafrika har spridit egna delar av hemsidan och jag ser väldigt, väldigt mycket fram till den dag då inkomsten från deras sidor förändrar deras liv. Förhoppningsvis är vi ganska nära ett visst genombrott inom ett halvår eller år, men det får ta den tid det tar och redan nu hjälper det en del.  
 
Sidan sprids även genom artiklar som denna.
 
Jag håller också på en del med äventyrsfilmande och filmande av stödintervjuer med utsatta, hemlösa med mera som ger dem en förlängd röst om hur de vill få hjälp att ta sig ur sin situation och hjälpa andra och som samtidigt sprider deras del av empowerment-hemsidan. Jag intervjuar också många olika personer om deras drömmar och vad de behöver göra för att uppnå dem. 
 
Det andra av mina nuvarande huvudprojekt är att förfina och förbättra detta tills jag får igenom min idé om ett empowerment-TV-program, först i USA och sedan internationellt, vilket i sig kommer att användas för att få mer utveckling av hemsidan och en ny internationell empowerment-app. Detta kommer då kunna hjälpa personer till lycka och frihet på en helt ny större skala.
 
Nedan följer lite länkar till exempel delsidor på Worldimproving.com
 
Givetvis tänker jag inte att ni ska besöka alla dessa utan kanske en eller två som intresserar er och jag vill främst visa på den breda variation på empowerment som ryms på sidan, där i framtiden alla förhoppningsvis kommer hitta någon eller något som lockar dem in på sidan och där de successivt kommer lära sig mer och inspireras att hjälpa andra. 
 
Saken är ju den att de som mest behöver personlig utveckling ofta är de som inte medvetet söker det eller som till och med tar avstånd ifrån det i vanliga fall och därför är jag övertygad om att det är nödvändigt att hitta många olika vägar som dessa personer kan råka halka in på det via personer och intressen som de gillar.  
 
Det finns mycket att förbättra på själva hemsidan, särskilt vid användande på mobil och detta är på den långa att göra listan, där högsta prioritet är att hitta samarbetspartners som kan tillföra saker som hjälper oss att föra projektet till nästa nivå, inte minst partners i USA, men givetvis även i Sverige och andra länder. 
 
 
 
Teman: 
 
Rotary: 
 
Mina egna sidor: 
 
 
 
Stärkande böcker: 
 
Musiker som talar om fred och frigörelse:
www.worldimproving.com/ladygaga
Musiker jag samarbetar med: 
 
Övriga musiker:
 
Mat, frukt, ätstörningar m.m:
www.worldimproving.com/chriskendall
 
Företag: 
 
 
Orter (fler kommer läggas till successivt): 
 
Övrigt: 

 

Hör gärna av er med reflektioner, frågor och synpunkter om stort och smått.

Önskar er en riktigt bra vecka!

Varma Rotaryhälsningar

Lisa Svahn, President
Tel: 070 – 405 42 97
Email: lisa.svahn@svahnkonsult.se

15 kommentarer

 1. Åsa Gilbertson säger:

  Tänkvärd film men det jag saknar, när jag klickar på länken till hemsidan http://worldimproving.com/ (för att lära mer), är ännu mer information än vad som finns där idag (även om du berättade mycket i filmen). I dessa GDPR-tider skulle i alla fall jag vilja ha mer information om projektet innan jag lämnar ifrån mig min epost-adress.

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about worldimproving
  • David Krug säger:

   Intressant att höra tankar direkt från Paul Harris. Det tar bort lite från känslan och intrycket att han läser i princip hela intervju-svaren innantill. Har aldrig sett någon göra det när de svarar på intervjufrågo, bara den som intervjuar och kan tycka att det är frågor som han nog komer ihåg i huvudet, men han ville väl formulera sig rätt och få med allt utan att glömma något och att läsa svaren i intervjuer det kanske var vanligt 1942.

   Åsa, angående din feedback, tack för den. CA 95% av de som besöker worldimproving.com idag (ca 6000 besök i månaden) gåt in via direktlänkar eller bokmärken som de tiotals länkar jag postat innan och som det egentligen var tänkt att postas under videon. Det behövs inte lämnas någon e-postadress för detta. Man kan också bara googla sig in på sidan utan att lämna e-postadress. Att man inte kommer rakt in på sidan via förstasidan utan en särskild länk är för att folk främst ska forstätta använda de länkar som de först hittat in på sidan via, vilket gör att om de någon vecka/månad/något år senare skulle köpa eller donera något på sidan eller om de länkar till sidan, så hjälper detta den person som först gav dem länken eftersom de använder den personens länk, vilket inte skulle fungera om alla gick över till startsidan. Jag är medveten om att detta är ett ganska avancerat genomtänkt koncept, vilket är det som gör att det verkligen kan skapa stor skillnad i världen med rätt partners, men det fungerar även om användarna inte helt förstår det, bara man använder sin egen länk till sidan som man först länkats in på eller som man själv fått för att sprida. Hälsningar David

   Kommentar

   • Veckans föredrag: Paul Harris Live 1942 (och svar till Åsa Angående David about worldimproving)
   • Namn: David Krug
   • Email: david@krug.se
   • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
 2. Lena Nilsson säger:

  Tror att det kan behövas utmaningar som kanske i första läget inte innebär lycka. Vi ska så klart sträva efter att vara goda mot varandra. Det är inte en så lätt läxa att komma ihåg.

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about worldimproving
  • Namn: Lena Nilsson
  • Email: lenanilsson@telia.com
  • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  • David Krug säger:

   Kan du ge exempel på sådana utmaningar som inte behandlas på hemsidan eller skulle förbättras av att folk kände till det som sprids genom sidan Lena?

   Jag är av uppfattnigen att i princip alla utmaningar på en eller annan nivå är sammanflätade med lycka, men även att jag snart har fått in delsidor som på något sätt har att göra med alla andra stora utmaningar i världen, men jag är alltid intresserad av att hitta fler att planera in framöver.

   Tre saker jag inte djupdykt in i med sidan ännu är klimatförändringar, cancer och vaccin, för att det är väldigt polariserande frågor och jag vill så långt det är möjligt ha en enande sida. Däremot så ingår det kunskap på sidan som om den följdes skulle minska mängden koldioxidutsläpp och skogsskövling, sänka antalet dödsfall och övrig förekomst av cancer med uppskattningsvis minst 75% baserat på forskning och även öka världsbefolkningens immunförsvar vilket ju är relaterat till vaccin på sätt och vis. Det finns ääven kunskap om topp 10 av USAS andra vanligaste dödliga sjukdomar i USA, som skulle kunna sänka för tidlig dödlighet i hela världen.

   Det finns även kunsap som skulle förbättra hela världsekonomin och arbetslöshetssituation med mera om det var allmän kunskap aå jag ser inte att det är för mycket fokus på lycka om man tillgodogör sig informationen som finns där. 🙂

   Kommentar

   • Namn: David Krug
   • Email: david@krug.se
 3. GuestMember säger:

  Tänkvärt

  Kommentar

  • Veckans föredrag: Worldimproving
  • Namn: Elisabet Thorsson
  • Email: advokat.thorson@telia.com
  • Rotaryklubb: Katrineholms Rotaryklubb, distrikt 2370, klubbnr 13170
 4. GuestMember säger:

  Tänkvärt och inspirerande

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about worldimproving
  • Namn: Per Alm
  • Email: per.alm@med.lu.se
  • Rotaryklubb: Lund Kloster RK 133 10
 5. GuestMember säger:

  Alla små steg är bra även om lycka och välmående inte är en quickfix.

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about Worldimproving
  • Namn: Örjan Nilson
  • Email: orjan.nilson@me.com
  • Rotaryklubb: Stockholm Djurgården Rotaryklubb
  • David Krug säger:

   Absolut, jag har aldrig talat om en quickfix, det var 18 år sedan jag fick idén vilket borde vittna om att jag inte söker en sådan, jag utvecklar en långsiktig komplexfix och jag söker att starta något varaktigt, precis som Paul Harris kanske tänkte, men mitt mål är att bygga vidare och inspireras av honom och hundratals andra stora skapare som skapat något stort och kombinera deras kunskap i ett ännu mer komplett och genomtänkt koncept, såsom i princip all positiv utveckling sker som kombinerar inspiration från andras framgångsrika projekt men anpassar det.

   Den huvudsakliga anledningen att unga företag som Apple, Google, YouTube, Facebook, Instagram, WhatsApp, Snapchat med flera fortfarande kan komma från till synes ingenstans och ta enorma marknadsandelar och bli störst i världen i sin niche är för att befintliga storföretag och stora organisationer har en tendens att inte ta tillvara på möjligheter och utveckla nya mer anpassade och förbättrade koncept för att komplettera sina nuvarande affärsidéer.

   Man måste börja någonstans om saker ska hända oh jag börjar här. 🙂

   Kommentar

   • Namn: David Krug
   • Email: david@krug.se
 6. Bo Ireståhl säger:

  Värt att begrunda!

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about Worldimproving
  • Namn: Bo Ireståhl
  • Email: bo.irestahl@gmail.com
  • Rotaryklubb: E-club
 7. Britt-Marie Björlingh säger:

  Intressant, men också lite sorgligt att behovet finns.

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about Worldimproving
  • Namn: Britt-Marie Björlingh
  • Email: brittmarie1@mail.com
  • Rotaryklubb: E-Club
 8. David Krug säger:

  Hade skrivit en text som förklarade hemsidan lite mer och visade hur man kom in på dess olika profiler. Klistrar in någon procent av länkarna/profilerna här i alla fall för att ge en idé om hur den personliga utvecklingen kan spridas med hjälp av genom olika profiler, och rörelser med mera: Empowering audio books:
  http://www.worldimproving.com/artofhappiness
  http://www.worldimproving.com/thinkandgrowrich

  Inspiring people and motivators
  http://www.worldimproving.com/oprahwinfrey
  http://www.worldimproving.com/lesbrown
  http://www.worldimproving.com/tarajiphenson
  http://www.worldimproving.com/onabrown
  http://www.worldimproving.com/lisanichols
  http://www.worldimproving.com/tonyrobbins
  http://www.worldimproving.com/brendonburchard
  http://www.worldimproving.com/ellendegeneres
  http://worldimproving.com/steveharvey

  Movements:
  http://www.worldimproving.com/lgbt
  http://www.worldimproving.com/metoo
  http://www.worldimproving.com/timesup

  Entrepreneurs:
  http://www.worldimproving.com/jessicaomatthews

  Musicians talking about peace and freedom:
  http://www.worldimproving.com/ladygaga
  http://www.worldimproving.com/johnlennon
  http://www.worldimproving.com/chancetherapper

  Empowering music:
  http://www.worldimproving.com/music
  http://www.worldimproving.com/tatianamanaois
  http://www.worldimproving.com/chrisrecord
  http://www.worldimproving.com/ladysmithblackmambazo
  http://www.worldimproving.com/youngmbazo
  http://www.worldimproving.com/babuyileshabalala
  http://www.worldimproving.com/roberteprod
  http://www.worldimproving.com/gandaboysmusic Dave Krug pages:
  http://www.worldimproving.com/davekrug
  http://www.worldimproving.com/skatepark
  http://www.worldimproving.com/theskateboardcar

  Locations (more videos and locations will be added and tagged when we have staff for it):
  http://www.worldimproving.com/losangeles

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about worldimproving.com
  • Namn: David Krug
  • Email: david@krug.se
  • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
 9. GuestMember säger:

  Tänkvärt lärande.

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about Worldimproving
  • Namn: Bo Persson
  • Email: bophem@tele2.se
  • Rotaryklubb: Borlänge - Stora Tuna Rotaryklubb
 10. GuestMember säger:

  Hmmm, litet väl blaögt kanske ,,,,

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about ....
  • Namn: Harry Sandberg
  • Rotaryklubb: Stockholm Söder
 11. GuestMember säger:

  Bra att någon har lösningen!

  Kommentar

  • Veckans föredrag: David about
  • Namn: Sven Andersson
  • Email: andersson.slt@telia.com
  • Rotaryklubb: Varbergs Rotaryklubb
 12. GuestMember säger:

  Intressant och tänkvärt….

  Kommentar

  • Veckans föredrag: Worldimproving........
  • Namn: Thomas Roos
  • Email: thomas.roos@callenberg.com
  • Rotaryklubb: Uddevalla Byfjorden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *