Hem » Gäster

Gästande rotarianer

Vad gäller för ett besök
I vår E-Club betalar du inte för maten (som på ett vanligt Rotarymöte) eller är med i något lotteri. Däremot får du betala en avgift för ditt besök och den skänker vi oavkortat till Rotary Foundation. Medlemmar och besökande till Rotary E-Club 2410 arbetar med välgörenhet genom att skänka vattenflaskor. Varje vattenflaska kostar 20 kr – precis på samma sätt som när vi köper en flaska i affär eller på restaurangen. Här är dock vattenflaskan en symbol för vårt arbete att hjälpa världen med livsnödvändigheter.

Gör så här:

  1. Ta del av föredraget som är det senaste inlägget i bloggen.
  2. Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  3. Betala in minst 20 kr till vårt vattenprojekt genom Paypal eller swisha (längst ned på sidan).

Vad gäller för ett besök vid månadsmöte

Skicka ett mail till president@rotaryeclub.se och meddela att du vill delta i månadsmötet. Innan mötet får du tillbaka en inbjudan med länk så du kan logga in.

Närvaroregistrering gästbesök
När du har genomfört ett besök enligt ovan kommer du att automatiskt få ett autosvar skickat till den mailadress som du använt vid betalningen via paypal. Vi kommer sedan att registrerar din närvaro utifrån de uppgifter som du fyllt i när du kommenterar föredraget (namn, klubbnummer mm).