Hem » Vår styrelse

Rotary E-Club 2410:s styrelse

Rotaryklubbens styrelsen 2022-2023 består av följande funktioner och uppdraget i styrelsen är på 1 år. Du når styrelsen genom att kontakta oss här.

Immidiate Past President

Ulf Andersson

Presentation

Jag kan bidra genom erfarenhet inom:

Ett långt och varierat arbetsliv i finansvärlden. Projekt- och styrelsearbete

Min roll i Rotary:

Aktiv som ”PDG-spouse” i Rotary sedan 2011.  Medlem i Rotary och E-Club 2410 sedan 2015. President 2020/2021och del av 2021/2022

Min koppling till vatten:

”Vatten är livet”. Vistats mycket i Stockholms skärgård. Tillhört Simklubben Neptun som tonåring. Kustjägare. Båtägare. Fritidshus vid Vänerns strand.

Spara

President

Agneta Dryselius

Presentation

Jag kan bidra med erfarenheter

från mina år som DC i distriktet för ungdomsutbytet samt inom administration från mitt yrkesliv som bl a enhetschef vid Linköpings universitet.

Min roll i Rotary

Att vara medmänniska samt att jag är president under 22/23.

Min koppling till vatten

Ingen speciell koppling men tycker det känns härligt att vara med i en Rotaryklubb som hjälper många som behöver rent vatten.

Sekreterare

Eva Hyllstam

Presentation

Jag kan bidra genom erfarenheter inom:

Ägt och drivit kontorshotell i 30 år, globalt ledarskap, ledarskapsutbildningar, styrelser.

Min roll i Rotary:

Sekreterare

Min koppling till vatten:

Jag älskar havet, bor i Göteborg nära salta vågor och karga klippor. Har 3 dammar i trädgården.

Skattmästare
Charlotte Ahlberg

Presentation:

Jag kan bidra genom erfarenheter inom:

Ekonomisk Coaching, Styrelsearbete, Trendspaning och strategisk utveckling

Min roll i Rotary

Charterpresident i klubben, kassör i klubben. Internationellt engagerad i Rotary.

Min koppling till vatten:

Älskar blått! Bor på Öland omgiven av vatten. Bidrag till vattenprojekt är bidrag till bättre liv.

Länkar till mig:
www.ekonomiskcoaching.se