Hem » Vår styrelse

Rotary E-Club 2410:s styrelse

Rotaryklubbens styrelsen 2019-2020 består av följande funktioner och uppdraget i styrelsen är på 1 år. Du når styrelsen genom att kontakta oss här.

President

Marie-Astrid Löfdahl

Jag kan bidra genom erfarenheter inom:
Jag är en hybrid av HR, Marknadsföring och IT där jag i uppdrag inom verksamhetsutveckling skapar hållbara verksamheter. Mitt hjärta ligger i att lyfta människor runt mig genom att arbeta med kommunikation, ledarskap, affär och digitala lösningar genom att skapa ekosystem och nätverk. Lägg gärna till mig som kontakt på LinkedIn (Länk: https://www.linkedin.com/in/marie-astrid-löfdahl) Du når mig även på marieastrid.lofdahl@gmail.com eller 070-999 49 43

Min roll i Rotary:
Chartermedlem sedan juli 2012, fd. Sekreterare i klubben och sedan juni 2021 President. Uppvuxen i en Rotary-familj med engagerade föräldrar som varit aktiva inom Rotary både i Sverige och Österrike där jag också gärna gästar klubbar när jag är där.

Min koppling till vatten:
Vatten är något av det finaste vi har och en otroligt viktig resurs! Jag åker gärna till havet och solen när jag kan och att snorkla är helt fantastiskt. Min sodastreamer används dagligen.

Immediate Past President

Ulf Andersson

Jag kan bidra genom erfarenhet inom:

Ett långt och varierat arbetsliv i finansvärlden. Projekt- och styrelsearbete

Min roll i Rotary:

Aktiv som ”PDG-spouse” i Rotary sedan 2011.  Medlem i Rotary och E-Club 2410 sedan 2015. President 2020/2021

Min koppling till vatten:

”Vatten är livet”. Vistats mycket i Stockholms skärgård. Tillhört Simklubben Neptun som tonåring. Kustjägare. Båtägare. Fritidshus vid Vänerns strand.

Spara

Tillträdande President
Agneta Dryselius

Presentation

Jag kan bidra med erfarenheter

från mina år som DC i distriktet för ungdomsutbytet samt inom administration från mitt yrkesliv som bl a enhetschef vid Linköpings universitet.

Min roll i Rotary

Att vara medmänniska samt att jag är inkommande president

Min koppling till vatten

Ingen speciell koppling men tycker det känns härligt att vara med i en Rotaryklubb som hjälper många som behöver rent vatten.

Skattmästare
Charlotte Ahlberg

Ekonomisk Coaching, Styrelsearbete, Trendspaning och strategisk utveckling

Jag och Rotary:

Charterpresident i klubben, kassör i klubben. Internationellt engagerad i Rotary.

Min koppling till vatten:

Älskar blått! Bor på Öland omgiven av vatten. Bidrag till vattenprojekt är bidrag till bättre liv.

Länkar till mig:
www.ekonomiskcoaching.se

Webb
Cristian Herrera

Jag kan bidra genom erfarenhet inom:

Statistik och analys av webbtrafik och att ta datadrivna beslut i vår verksamhet.

Min roll i Rotary:

F.n webbansvarig, uppdaterar webben, spammar era mailkorgar för statistik och klurar på hur vi skall få mer aktivitet på sidan

Min koppling till vatten:

Vatten är en viktig fråga för mig då jag lever på min segelbåt och färskt vatten är något som blir väldigt konkret när man är ute och seglar.

17.08.09 Global Leadership. Foto© Kristin Lidell. Fotografens namn ska anges vid publicering. Global Leadership har fri publiceringsrätt till bilderna.

Sekreterare
Eva Hyllstam

Jag kan bidra genom erfarenheter inom:

Ägt och drivit kontorshotell i 30 år, globalt ledarskap, ledarskapsutbildningar, styrelser.

Min roll i Rotary:

Styrelseledamot i klubben sedan 29 juni 2020.

Min koppling till vatten:

Jag älskar havet, bor i Göteborg nära salta vågor och karga klippor. Har 3 dammar i trädgården.

Ledamot

Camilla Fahlström

Jag kan bidra genom erfarenhet inom:

Opinionsbildning, affärsutveckling och samhällsentreprenörskap.

Förändringsledare, utvecklare och inspiratör med fokus på kompetensförsörjning och lokal utveckling.

Min roll i Rotary

Engagerad

Min koppling till vatten

Familjerötter från Medelhavet och Nilen, uppvuxen vid Öresund, sommarminnen från Smygehuk och Yxlan, karriär och familj i Bottenvikens Lule.

Det är vid vatten jag får ro.