Hem » Blogg » det nya IT-systemet ClubRunner

det nya IT-systemet ClubRunner

Hej Rotaryvänner!

Den här veckan har vi månadsmöte där vi bl a kommer att presentera olika delar i det nya IT-systemet ClubRunner. Vi har kommit en bit påväg och det är dags att börja involvera er.

I ClubRunner appen, som laddas ner till era telefoner eller Ipads via Appstore eller Google Play, kan ni enkelt hitta varandra i klubben, bygga nätverk och hålla kontakten.

https://site.clubrunner.ca/page/clubrunner-mobile-app-now-available finner ni information om appen. Ert användarnamn är er mailadress och sedan ’glömt lösenord’ för att skapa ett lösenord.

För att ev ändra/uppdatera er information gäller inloggning i ClubRunner.
https://portal.clubrunner.ca/60405/clubInfo/eclub-of-2410-se kommer ni till vår klubb och uppe i högra hörnet finns ’Medlemsinloggning’. Ert användarnamn är er mailadress och sedan ’glömt lösenord’ för att skapa ett lösenord.

Välkomna till vårt månadsmöte på onsdag 24 aug kl 19 där vi kommer presentera appen och hemsidan i ClubRunner.
Länk till mötet https://us06web.zoom.us/j/89915619410

Vill också informera om att vi måste göra ett tillägg på 71 kr på fakturan med medlemsavgift som kommer att skickas ut p g a dollarns starka valutautveckling.

Hälsningar Agneta Dryselius
President E-Club 2410

Vårt första månadsmöte blir onsdagen den 24 augusti kl 19 (länk kommer i nästa veckobrev). Vi kommer då att berätta om årets verksamhetsplan, Club Runner samt Club Runner appen mm.

Se våra veckoföredrag och förhoppningsvis ses vi även på våra månadsmöten!

Hälsningar Styrelsen/Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *