V 36 ”Rotary is fun!”

”Rotary is fun!”

Hur många gånger har jag hört det? Jag har tappat räkningen för länge sedan. Motsvarigheten på svenska är ”Vi ska ha roligt när vi träffas!” I e-cluben träffas vi ju inte, i alla fall inte så många åt gången. Denna veckas föredrag är kanske inte superseriöst, men roligt. Jag hoppas att ni också uppskattar det. Det handlar om spam, typ ”Nigeriabrev”.

Se veckans föredrag här:  James Veitch – This is what happens when you reply to spam email

Jag har frågat förut och nu frågar jag igen. Några har hört av sig, men vi behöver fler som engagerar sig för att klubben ska bli framgångsrik. Det finns många sätt att bidra till att göra klubben bättre. Är du bra på IT, vill du tipsa om föreläsare till våra månadsmöten eller filmade veckoföredrag, vill du vara fadder för nya Rotarymedlemmar. Eller känner du att du kan hjälpa till på något annat sätt, anmäl ditt intresse här: https://rotaryeclub.se/wp/kontakt/

För inbjudan till och information om Distriktets Höstseminarier (via Zoom) den 14 och 15 september, se distriktets hemsida: https://www.rotary.se/2410 Anmälan senast 6 september.

YES !!!

Nu är det bara två kvar!

Africa kicks out polio

1. Pernille Belter säger:

Altså jeg er Veitch-fan. Jeg har ikke genset denne video, for jeg har set den og mange andre tidligere på året. Han gør jo en kunst ud af at genere scammerne. Lidt sjovt, at han faktisk er amerikansk men har valgt en engelsk accent i sin sceneoptræden. Jeg har aldrig rigtigt fanget, om han nu også taler sådan privat.

• Veckans föredrag: 36: James Veitch
    • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  2. Agneta Dryselius säger:

Svårt att höra med alla applåder och skratt samt han pratade för fort.

• Rotaryklubb: E-club 2410
  3. Arne Thorfinn säger:

Bakom allt trams kanske det fanns en sensmoral? Varför hette spamavsändaren Salomo?

• Veckans föredrag: James Veitch: What did I do with the spam from Salomo?
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  4. Arne Thorfinn säger:

Bakom allt treans kanske det fanns en sensmoral? Varför hette spamavsändaren Salomo?

• Veckans föredrag: James Veitch: what did I do with the spa,
    • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Välj ett alternativ
  5. Bengt Bengtsson säger:

Det var nog det sämsta jag sett/hört av alla föredrag i en e-club.
    Inte gav det mycket att lyssna på denna stand-up-comedian.

• Rotaryklubb: Kalmar Slott RK
  6. Lena Nilsson säger:

Han berättade på ett roligt sätt men oj så förfärligt att drabbas av spam.

• Veckans föredrag: Veckans föredrag: James Veitch
    • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  7. Ingemar H Drogell säger:

Vad roligt. Och vilken föredragshållare. Han kan nog få åhörarna med sig oavsett vad han talar om.

• Veckans föredrag: This is what happens, spam
  8. Lennart Disborg säger:

Intressant ämne. Svårt med språket ( snabb ungdomlig amerikanska ej mitt språk )

• Veckans föredrag: Intressant ämne men svårt med språket. Sluddrigt talspråk blir inte tydligare för att man skall prata fort.
    • Rotaryklubb: e-club2410
  9. David Krug säger:

Underhållande kille!

• Veckans föredrag: This is what happens.. spam
  10. Jan Jaldeland säger:

Jag har svårt att finna intresse i detta budskap och led igenom hela föredraget!

• Rotaryklubb: Eclub2410
    • Kaj Alvén säger:

Han är rolig. Man skall vara fösiktig med att öppna spam.

• Rotaryklubb: Smålandsstenar Rotaryklubb 13264