Vecka 26 – Presidentskifte

Rotaryvänner!

På måndag den 29 juni 19.00 har vi presidentskifte i vår klubb – varmt välkomna då!
Länk skickas via mail till alla medlemmar under nästa helg.

Ladda upp med ditt BÄSTA Go-fika så kör vi ett gemensamt avstamp där vi önskar varandra en glädjefull sommar. Det ska bli kul att se och höra alla igen och jag tror jag talar för hela avgående och kommande styrelse, när jag säger det.

Jag kliver av mitt år som president med många fler insikter än tidigare av alla de slag. Och det är väl det som Rotary handlar mycket om – när man roterar ledarskapet bidrar det till att fler blir alerta och därmed förstår varandras situation bättre. Privat har livet gått i “hundraåttio” den sista tiden, men ändå på ett bra sätt. Att vara president…  jag kan nu i efterhand säga att det varit väldigt utvecklande trots mitt stora motstånd från början. Jag kan inte säga att jag känner mig nöjd med min insats. Min ambition låg långt högre, men det har trots allt gett mig många nytta insikter och erfarenheter att jobba vidare med.

Nu har vi en ny taggad ledare på ingång och det tror jag blir väldigt bra för klubben som helhet.
Nedan hör vi vad Ulf Andersson själv säger inför det stundande bytet:

“Jag ser fram mot mitt presidentår 2020/2021 och hoppas att vi tillsammans med gemensamma krafter och engagemang fortsätter att utveckla e-club 2410. Både vad beträffar antal medlemmar och att medlemskapet upplevs meningsfullt och intressant. Självklart ligger vårt fokus även fortsättningsvis på vatten.
Min förhoppning är att vi på våra månadsmöten får ett intressant och inspirerande föredrag att ta del av varje gång och får möjlighet att ställa frågor och diskutera. Jag ser gärna att ni tar med en eller flera gäster till våra månadsmöten.
På våra veckomöten fortsätter vi att ta del av filmer och föredrag. Jag tar gärna emot tips om program till dessa möten.
En målsättning jag har är att fler medlemmar engagerar sig, gärna i form av kommittéarbete. Hör av dig till mig om du känner dig kallad.
Yours in Rotary
Ulf Andersson”

Tips!!
Virtuellt Rotary Convention pågår till och med den 24 juni