Vecka 27 – Presidentskifte i e-club 2410

Presidentskifte i e-club 2410

Den 29 juni kl 19.00-20.00 är det dags för presidentskifte. Kom på mötet, vi fikar tillsammans, och tackar av Veronica och delar av den gamla styrelsen efter ett väl genomfört verksamhetsår och ni träffar mig som tillträder som president tillsammans med nya och gamla styrelsemedlemmar.

Här är Zoomlänken till Presidentskiftet.

Alternativt: Meeting ID: 935 5993 8507 och Password 142779

I skrivande stund har i alla fall jag ett Sverigeväder som liknar Honolulus. Jag glädjer mig åt det, men jag vet att många har det svårt i värmen. Fläktar och parasoll är nu en bristvara i butikerna där jag befinner mig just nu.

Honolulu, ja, RI Convention är nu över men under juli månad fortgår en seminarieserie, ”breakout sessions”. Tyvärr hittar jag inte en klickbar länk, men gå in på rotary.org, under ”For members” hittar du RI Convention och The 2020 Rotary Virtual Convention, klicka på Program och July Breakouts. In och botanisera där, det finns en hel del intressanta ämnen att ta del av. På ett fysiskt convention är det mängder med seminarier under några dagar och många deltagare upplever att det är bland dessa programpunkter som man får den stora behållningen.

Veckans föredrag är General Session 1 (öppningsceremonien) från Rotary Internationals Virtuella Convention. Ja, jag vet, den är lång, men den är väl värd att ta del av! Dela upp i ett par etapper, eller titta och lyssna på de delar som intresserar dig. Bland andra talar Mark Maloney, Rotary Internationals President (tom 30/6), Antonio Guterres, FNs Generalsekreterare och Christopher Elias, Bill och Melinda Gates Stiftelse. Se General Session 1 här

Jag hoppas att vi ses på presidentskiftet.

Ulf Andersson