Hem » Blogg » Hemligheten bakom att ge feedback

Hemligheten bakom att ge feedback

Hej Rotaryvänner!

Som Charlotte skrev i förra brevet delar styrelsen på veckobreven och nu är det min tur att trycka på tangenterna. En gång i månaden kommer jag lyfta ledarskapsfrågor som jag hoppas kommer intressera dig.

Jag inleder med ett område som ofta uppfattas som besvärligt och svårt, men som är centralt i ledarskapet: Feedback.

Bolag med medarbetare där det finns en hög grad av tillit och förtroende, har ett fint flöde av feedback, både positiv och konstruktiv sådan. Feedback som fungerar förebygger konflikter och höjer kvalitén på resultatet. Men vad ska man tänka på när man ger feedback? Bara 26 % av anställda instämmer helt, enligt en Gallupundersökning, att feedbacken de får faktiskt förbättrar deras arbete.

Här kommer en 5 minuter kort introduktion till feedback, med 4 tips.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

 • Ta del av föredraget.
 • Närvaro registreras endast för kommentarer på senaste veckans föredrag, dock är ni välkommna att se de äldre föredragen med.
 • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
 • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

 

Hälsningar Styrelsen/Eva

6 kommentarer

 1. Björn E säger:

  Ett riktigt konkret föredrag på ett viktigt ämne. Fick mig att tänka till lite. Bra!

  • Rotaryklubb: E-Club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 2. Klas Bergström säger:

  Bra tips!

  • Rotaryklubb: E-club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 3. Lennart Disborg säger:

  Nyttiga tankar.

  • Rotaryklubb: Eclub 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 4. Bengt Olsen säger:

  Här presenterades några enkla smarta knep att nå fram och underlätta att nå framgång i ledarskap och relationsbyggande.

  • Rotaryklubb: e-club
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 5. Pernille Belter säger:

  Super duper indlæg. Ekstremt brugbart. Og virkelig kort og koncist – præsenteret i henhold til egen struktur – og man går faktisk tilbage og finder de ting, man kun fik noteret delvist, fordi det er guldkorn
  Tusind tak.

  • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
  • Eva Hyllstam säger:

   Kul att det är uppskattat, visst är det användbart!

   • Rotaryklubb: E-Club 2410
   • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *