Hem » Blogg » Groundwater – making the invisible visible

Groundwater – making the invisible visible

Hej alla Rotary vänner!

Nu på tisdag den 22 mars är det World Water Day och veckans föredrag handlar då naturligtvis om vatten, närmare bestämt grundvatten. Det är både film och text att läsa. Missa inte filmen ”Water washes away poverty” en bit ned på sidan! Se också faktabladet under fliken ”Learn”. Klicka dig gärna vidare på de länkar som finns, även i bonusmaterialet, och passa på att utöka dina vattenkunskaper.

Veckans föredrag: https://on.rotary.org/3MXHvsy

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Närvaro registreras endast för kommentarer på senaste veckans föredrag, dock är ni välkommna att se de äldre föredragen med.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

För dig som törstar efter mer info om vatten skickar jag med en bonus:
The golden age of water is over

Månadsmötet i E-Club 2410 på Världsvattendagen tisdag 22 mars kl 19.00!

Nu nalkas Rotary E-Clubs stora högtidsdag – Världsvattendagen.
Det vill vi fira tillsammans med dig och alla andra medlemmar i E-cluben, men också gärna med dina vänner. Alla med ett hjärta som klappar lite extra för vatten är välkomna på världsvattendagen måndag den 22 mars kl. 19.00 till ett digitalt seminarium med Water Aid Sveriges generalsekreterare Anna Nilsdotter.
Länk till mötet:

Världsvattendagen har firats av FN sedan 1992 för att lyfta fram vattenfrågor i alla dess former. Årets tema är vatten och klimatförändringar.

Vår förhoppning är att i år både sprida kunskap om vatten och samla in pengar till vårt gemensamma projekt, Solvatten i Kenya för att hjälpa barnfamiljer där till ett bättre liv.

Vi vill be dig som rotarian att bjuda vänner, bekanta, arbetskamrater på ett glas vatten på världsvattendagen tisdagen 22 mars (eller i samband med denna dag).
Skåla för vårt rena vatten och berätta en, två eller tre fantastiska saker om vatten. På det sättet sprider vi kunskap om vatten och ökar förståelsen om varför vatten är viktigt för ALLA! Vi vill ju också erbjuda dem som blir bjudna på vatten denna dag att själva vara med och bidra till vårt vattenprojekt – Solvatten i Kenya. Det kan de enkelt genom att Swisha en ”sedel” till projektet!

Ha en fantastisk världsvattendag!

Vill du bidra med några vattenflaskor redan nu inför
världsvattendagen är du varmt välkommen att
SWISHA en slant till 123 126 63 52
eller köpa ett Gåvobevis för världsvattendagen på E-clubens sajt
Tack för att du engagerar dig och bidrar!

Styrelsen E-Club 2410/Ulf

En kommentar