Hem » Blogg » Rotary Convention

Rotary Convention

Äntligen är det dags igen! Årets stora event för internationellt nätverksbyggande, Rotary Convention. Det känns lite extra spännande nu att packa och fundera över vilka kommer att vara där. Kul att träff gamla vänner och minst lika roligt att knyta nya kontakter.

10 000 Rotarianer från hela världen kommer att delta. Betydligt färre än tidigare år, då det brukar vara runt 30 000. Inte så konstigt när det fortfarande råder det en hel del reserestriktioner för vissa delar av världen.

Är du nyfiken på programmet så hittar du mer information här.

https://convention.rotary.org/en/houston/program-highlights

Nästa månadsmöte 30 juni kl 19.00

Då är det dags för presidentskifte i klubben. Ulf lämnar över till Agneta. Kom ihåg att redan nu spara datumet och tiden i din kalender, mer information kommer.

Bjud in gäster!

Vem vill du se som medlem i klubben? Passa på att bjuda in dem till klubbens månadsmöten.

Veckans föredrag – Don´t put people in boxes

Ibland är det lätt att dra förhastade slutsatser om människor vi möter. Vad händer med oss när vi öppnar upp för andra perspektiv? Vad kan du finna i nätverket av Rotarianer när du öppnar upp för nya kontakter och tar vara på medlemmarnas erfarenheter.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

  • Ta del av föredraget.
  • Närvaro registreras endast för kommentarer på senaste veckans föredrag, dock är ni välkommna att se de äldre föredragen med.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

Hälsningar Styrelsen /Charlotte

En kommentar

  1. Klas Bergström säger:

    Vi och dom har blivit alltmer uttalat under senare år tyvärr. Jag hoppas att världen kan komma över det synsättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.