Hem » Blogg » Rotarys Action Plan

Rotarys Action Plan

Hej Rotaryvänner!

Rotarys Action Plan

Ibland behöver vi få en påminnelse om vissa saker, nu blev det Rotarys Action Plan som i första hand sträcker sig fram till 2024. Den innehåller fyra delar; att öka vår påverkan, utöka vår räckvidd, förbättra deltagarnas engagemang och öka vår förmåga att anpassa oss.
Hur gör vi och hur hjälps vi åt med detta?

Läs vidare, lyssna och uppdatera dig Action Plan | My Rotary

Rotary International Convention

Att delta i ett Convention känns stort och mäktigt och säkert har flera av er också gjort det.
Jag hade förmånen att få delta när det var i Toronto för några år sedan och tanken var sedan att åka även till Hawaii och Taipei men tyvärr kom pandemin emellan. I år kunde dock Convention åter äga rum på plats.

För oss som inte hade möjlighet att delta i Houston finns det en hel del information att läsa. Vi kan också se och höra om nästa Convention som blir i Melbourne, Australien.

Houston | Rotary Convention

På vårt möte den 30 juni kl 19 berättar Ulf och Charlotte om sina erfarenheter/upplevelser från Convention i Houston och vi har då även Presidentskifte.

Hälsningar Styrelsen/Agneta