Hem » Blogg » 4 Tips to Improve Leadership Skills

4 Tips to Improve Leadership Skills

Det är många år sen jag först hörde talas om Brian Tracy, ändå lär jag mig alltid något nytt när jag lyssnar på honom.

Han har skrivit åtskilliga böcker och det finns mycket material om honom på nätet. Klippet nedan handlar om 4 tips kring ledarskap. Du kommer hitta många kloka ord i den t ex ”All leaders are readers.”
Eva H

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

 • Ta del av föredraget.
 • Närvaro registreras endast för kommentarer på senaste veckans föredrag, dock är ni välkomna att se de äldre föredragen med.
 • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den email adress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
 • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 kr/st till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreringstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

5 kommentarer

 1. Sven Andersson säger:

  Fyra intressanta synpunkter om ledarskap. Han tycks veta vad han talar om. En bra ledare är inte rädd för att utvecklas.
  Vem man är är tydligen viktigare än vad man gör. Kanske det!

  • Rotaryklubb - Varbergs Rotaryklubb
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Swish
 2. Johan Bengtsson säger:

  Ett trevligt litet föredrag. Att fortsätta utvecklas är nödvändigt och jag gillar infallsvinkeln att ”all leaders are readers”. För egen del har jag haft väldigt stor hjälp av att ha tillgång till mentorer på temat ledarskap. Med facit i hand är det fortfarande ett av mina viktigaste redskap.

  • Rotaryklubb - Rotary E-Club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 3. Lena Nilsson säger:

  Visst är hela livet ett lärande, gäller så klart även ledare. Att våga vara lyhörd för nyheter och förslag som nya/unga medarbetare kommer med är viktigt. ”Friskt nytt/ungt blod” ger liv i organisationen.

  • Rotaryklubb - Rotary e-club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 4. Arne Thorfinn säger:

  Goda råd i all välmening! Med 10 000 timmars övning kan man bli mästare i allt, sägs det.

  • Rotaryklubb - E-club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 5. Jan Jaldeland säger:

  Tack, trodde Tracy var passed? Tror mera på Junior advisors som UF/Junior achievements, Nyföretagare/NFC, Science Parks mm! Vi behöver förändra genom att föryngra i våra ledningstem! In med nya generationers ledare NU!

  • Rotaryklubb - Eclub2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *