Hem » Blogg » ”the miracle on the Hudson”

”the miracle on the Hudson”

Att vara redo så man kan göra rätt sak i rätt tid när fel saker hänt. Det är flera yrkesgrupper som kan känna igen denna beskrivning och en av dem är – piloter.  Denna vecka kommer en analys av en flygolycka som mot alla odds fick ett lyckligt slut. Incidenten har fått namnet ”the miracle on the Hudson”. Vad hände och vad kan man lära sig av det händelseförlopp som blev? Något som vi alla ibland bör göra efter vi varit med om något. Stanna upp och fundera, vad lärde jag mig och vad tar jag med mig framöver?

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

 • Ta del av föredraget.
 • Närvaro registreras endast för kommentarer på senaste veckans föredrag, dock är ni välkomna att se de äldre föredragen med.
 • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den email adress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
 • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 kr/st till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreringstillfälle./Registratorn

3 kommentarer

 1. Malin Åhman säger:

  Ojoj bra jobbat, tyr jag inte såg det förra veckan när jag skulle flyga.

  • Rotaryklubb - E-club
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 2. Arne Thorfinn säger:

  Sinnesnärvaro och änglavakt! Paralleller kan dras med SAS-planet i Gottröra 1991, då is från vingarna sögs in i motorerna.

  • Rotaryklubb - Rotary e-club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *