Hem » Blogg » Achieving psychological safety

Achieving psychological safety

Simon Sinek är duktig på att presentera och förklara saker på ett enkelt och tydligt sätt. Här handlar det om psykologisk säkerhet.

Frågan ’Hur får jag mest ut av mina medarbetare’ är helt fel menar han. Medarbetare är inte en handduk man vrider ur. Frågan är hur skapar jag en miljö där människor kan arbeta och vara sitt bästa jag.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

 • Ta del av föredraget.
 • Närvaro registreras endast för kommentarer på senaste veckans föredrag, dock är ni välkomna att se de äldre föredragen med.
 • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den email adress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
 • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 kr/st till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreringstillfälle./Registratorn

5 kommentarer

 1. Malin Åhman säger:

  Bra uttryckt, det är alltid lättare att hålla energin uppe om medarbetarna gillar det de gör och det vi åstadkommer tillsammans.

  • Rotaryklubb - E-club
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 2. Arne Thorfinn säger:

  En växt växer genom att vattnas, inte genom att tvångsklippas.

  • Rotaryklubb - Rotary e-club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat
 3. Karin Bondéus Hedelin säger:

  Tänkvärt. Frihet under ansvar är alltid bäst och har man dessutom en chef, som ser och uppmuntrar det arbete man gör, blir det oftast bra.

  • Rotaryklubb - Rotary E-club 2410
  • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ) - Jag är medlem i Rotary E-Club 2410 och har förskottsbetalat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *