Lämna din kommentar genom att “kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Logga in med användarnamnet och lösenordet GuestMember (skriv ordet GuestMember i båda fälten). Observera stora och små bokstäver!
  • Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Betala in minst 20 kr till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan)

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. GuestMember
    GuestMember säger:

Gillar verkligen uttrycket och dess mening. Tänk till vid varje tillfälle då du bara ser till ytan.. vad finns där mer att upptäcka i historien, under skalet, bakom rynkorna osv.

• Veckans föredrag: Wabi-sabi
    • Namn: Anja Molin
    • Email: aem@backafallsbyn.se
    • Rotaryklubb: Landskrona Rotary
  2. GuestMember
    GuestMember säger:

Tänkvärt och bra föredrag. Tid finns, det gäller bara att prioritera rätt.

• Veckans föredrag: Hur du får kontroll över din fritid
    • Namn: Kaj Alvén
    • Email: kajalven@live.se
    • Rotaryklubb: Smålandsstenar Rotaryklubb 13264
  3. Ingemar Drogell
    Ingemar Drogell säger:

Framfört med humor. Hon är rolig. Bra med påminnelser hur mycket vi kan göra bara vi planerar. Tänker också på det hon nämnde om mobiler. Försöker själv begränsa dess användning och begränsar att skrolla runt på internet. Det är nog inte så mycket TV, som tar upp onödig tid nu förtiden, utan det är det ständiga surfandet på internet. Och varför inte köra litet träning då och då !?

• Veckans föredrag: Planera in fritiden
    • Namn: Ingemar Drogell
    • Email: ingemar.drogell@responsring.com
  4. Lena Nilsson
    Lena Nilsson säger:

Trevlig föredragshållare med ett alltid aktuellt ämne! Ord som prioritera och säga nej behöver många av oss använda oftare.

• Veckans föredrag: Hur du får kontroll över fritiden
    • Namn: Lena Nilsson
    • Email: lenanilsson@telia.com
    • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  5. GuestMember
    GuestMember säger:

Ett härligt föredrag framfört med humor. Och nog är det viktigt det som föredragshållaren säger: att det vi vill få tid till får vi också tid till om vi prioriterar vettigt. Dygnet har 24 timmat. Vi kan inte få fler. Men det viktiga är hur vi använder de timmar vi har.
    Gert Nilsson
    Ystad-S:t Petri Rotaryklubb

• Veckans föredrag: Hur du får kontroll över fritiden
    • Namn: Gert Nilsson
    • Email: gert.e.nilsson@telia.com
    • Rotaryklubb: Ystad-S:t Petri Rotaryklubb
  6. GuestMember
    GuestMember säger:

Ett bra och underhållande föredrag och visst är det så att vi kan och skall prioritera vår tid på ett annorlunda sätt………………

• Veckans föredrag: Laura Vanderkam
    • Namn: Thomas Roos
    • Email: thomas.roos@callenberg.com
  7. GuestMember
    GuestMember säger:

Lärorikt att få en inblick i olika dirigentskap även om det fattas “en del” av grovarbetet innan själva konserten.

• Veckans föredrag: Lead like the big conductors
    • Namn: Matz Laurentz
    • Email: matz.laurentz@allt2.se
    • Rotaryklubb: Huskvarna Rumlaborg Rotaryklubb
  8. GuestMember
    GuestMember säger:

Intressant inblick i dirigentens vardag

• Veckans föredrag: Vecka 20: Lead like the big conductors
    • Namn: Christina Thorsson
    • Email: christina_thorson@hotmail.com
    • Rotaryklubb: KatrineholmBacka Rotaryklubb, Klubbnr 13171. Distrikt 2370.
  9. GuestMember
    GuestMember säger:

Intressant och underhållande. Men vad som saknas är upplysningar om dirigentens viktiga insatser i repetitionsarbetet. Dessutom hade det varit intressant att mer belysa dirigentens slagteknik, hur den påverkar orkesterspelet i fråga om dynamik, klanglig balans och temposkiftningar.

• Veckans föredrag: Lead like the big conductors
    • Namn: Sven