Veckans föredrag är faktiskt två filmer och du väljer om du vill se bara en, eller båda. Lämna din kommentar genom att “kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Logga in med användarnamnet och lösenordet GuestMember (skriv ordet GuestMember i båda fälten). Observera stora och små bokstäver!
  • Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Betala in minst 20 kr till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan)

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Bo Ireståhl
    Bo Ireståhl säger:

För en person som har bott i Jönköping/Huskvarna blir man lätt stolt för Husqvarnas innovations kraft och utveckling.

• Veckans föredrag: Celebrating the first 325 years of Swedish innovation
    • Namn: Bo Ireståhl
    • Email: bo.irestahl@gmail.com
    • Rotaryklubb: E-club
    • GuestMember
      GuestMember säger:

Intressant. Alltid omväxlande föredrag”! Detta ämne har jag nu fått information om, ett ämne som jag inte annars hade sökt kunskap om. Så nu har jag fått en liten uppfattning om vilket arbete det ligger bakom att ta fram parfymer av god kvalitet.
      Gert Nilsson
      Ystad-S:t Petri Rotaryklubb

• Veckans föredrag: The best documentary
      • Namn: Gert Nilsson
      • Email: gert.e.nilsson@telia.com
      • Rotaryklubb: Ystad-S:t Petri Rotaryklubb
  2. Richard Von Essen
    Richard Von Essen säger:

Doft som idenititet är större än vi anar. Biliindustrin lägger vikt vi nybilsdoft, ICA, Coop och andra stora kedjor lägger sött bröd och kakor så att det doftar gott och skapar köpsug. Även doftande papper finns där man kan genom doft förstäka berättelsen genom att du skrapra fram dofterna. Tror själv att doft är ett enormt starkt minnesåterkallare. Ett sätt att återkalla sina föräldrar är att öppan en flask med den perfyme som de använt.

• Veckans föredrag: Perfumer Alberto Morillas
    • Namn: Richard von Essen
    • Email: richard@vonessen.com
    • Rotaryklubb: Rotary e-club 2410
  3. GuestMember
    GuestMember säger:

Så oerhört intressant! Jag är otroligt intresserad av parfym och en kort dokumentär om mannen som har skapat så många enorma succéer var mycket rolig att se. För den som vill prova på att göra sin egen parfym, rekommenderar jag ett besök till Grasse i Frankrike. Flera olika parfymhus erbjuder möjligehten att göra sin egen parfym.

• Veckans föredrag: Perfumer Alberto Morillas
    • Namn: Olof Almgren
    • Email: olof.almgren@gmail.com
    • Rotaryklubb: MALMÖ-VÄSTRA HAMNEN 75308
  4. GuestMember
    GuestMember säger:

Sämsta hitintills – en synnerligen självupptagen man som förmedlar sin verksamhet på ett tämligen ointressant sätt. Detta måste nog upplevas på plats för att ge ett bestående positivt intryck – än så länge kan inte dessa dofter förmedlas digitalt – men den tiden kanske kommer!? Något för dagens föredragshållare att jobba med !

• Veckans föredrag: Parfym
    • Namn: Carl-Henrik Hybbinette