Lämna din kommentar genom att “kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Logga in med användarnamnet och lösenordet GuestMember (skriv ordet GuestMember i båda fälten). Observera stora och små bokstäver!
  • Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Betala in minst 20 kr till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan)

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

• Jan Jaldeland
      Jan Jaldeland säger:

Vilket fint foto och passande musik!!

• Veckans föredrag: Man blir bara lycklig och varm över alla minnen och känslor som väcks av dessa stintor!! TACK TILL ALLA
      • Namn: Jan Jaldeland
      • Email: jan.jaldeland@extema.se
      • Rotaryklubb: eclub, 2410
  1. GuestMember Nilsson
    GuestMember Nilsson säger:

En härlig sommarbild av vårt vackra land men det visar också på unga entreprenörers drivkraft att skapa något eget, vi får hoppas att många hittar dit i sommar 🙂

• Namn: Thomas Roos
    • Email: thomas.roos@callenberg.com
  2. GuestMember Nilsson
    GuestMember Nilsson säger:

En stund för reflektion med vackra bilder. Många tankar hinner passera…. glädje, natur, Emil från Lönneberga, livet i sig självt, kontraster mellan storstad och super landsbygd, Sverige och mycket annat.

• Namn: Anja Molin
    • Email: aem@backafallsbyn.se
    • Rotaryklubb: Landskrona Citadell Rotary
  3. David Krug
    David Krug säger:

Hmm, ja jag må vara lite tråkig, rastlös och ensidig i min iver och mitt driv att försöka hjälpa folk och mitt eget föredrag fanns det mycket utrymme att förbättra. Alla mina försök att hjälpa folk lyckas säkerligen inte heller med att hjälpa folk. Min spontana ärliga och subjektiva reaktion är ändå att jag önskar att vi kunde skapa föredrag som har en djup avsikt att på något sätt hjälpa andra och att vi försöker bli bättre och bättre på att kommunicera hur vi tror att innehållet kan hjälpa andra.

Det är dock bara min subjektiva åsikt och inget jag hävdar måste gälla för andra och jag menar inte att nån ska anpassa sig efter mig. Kanske fanns det en sådan avsikt i detta föredrag som jag bara inte förstod. 🙂

• Namn: David Krug
    • Email: david@krug.se