Föredrag vecka 11 2017: The water crisis: How California overcomes the drought

Lämna din kommentar genom att ”kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Ingemar Drogell säger:

Vilka förändringar runt Jorden. Det är väl dags att man slutar investera i vapen och istället gemensamt satsa på försörjning av vatten. Ex. sätta in resurser att rena seawater.

• Rotaryklubb: Rotary E-club2410
  2. Bo Ireståhl säger:

Intressant om hur viktigt vatten är. Aktuellt för oss i centrala Lund, där vi nu har förorenat vatten och behöver koka vattnet. Rent vatten är en nödvändighet för mänskligheten.

• Rotaryklubb: E-club
  3. Johan Nilsson säger:

Vatten… ett bra exempel på något som vi i Sverige tar för givet på ett ofta oreflekterat sätt. Tack för föredraget!

• GuestMember säger:

Intressant föredrag. Egentligen är ju allt dricksvatten redan återanvänt……

• Rotaryklubb: 13197
    • Carl-Henrik Koit säger:

Återvinning av vatten gör ju delvis naturen själv men dagens konsumtion gör att tempot för reningsprocessen behöver ökas. Imponerande och skönt att det finns starka drivkrafter att lyckas med detta.

• GuestMember säger:

Fin liten film med bra påminnelser! Den borde finnas på svenska så barn kan lära!

• Veckans föredrag: Friskt vatten !
          • Rotaryklubb: 29244 Stockholm Strand