Hem » Blogg » Vecka 31: Rotary Doctors

Vecka 31: Rotary Doctors

Veckans föredrag ger oss ytterligare kunskap om Rotarys verksamhet lokalt, nationellt och globalt. Denna vecka är det filmen om Rotary Doctors. Vår distriktsrepresentant för Rotary Doctors, Margareta Wargelius, är dessutom ordförande för Rotary Doctors. Säkert är det många av er som redan sett filmen, men den tål att se igen och kanske vet ni någon som inte sett den och som skulle vara intresserade?

Bild copyright rotarydoctors.se

Om det finns någon medlem som varit ute, eller om det är någon av er som känner någon som varit ute på en eller flera 6 veckors tjänstgöring – Hör av er så bjuder vi in honom/henne/dem till ett 27:e-möte.

 

Filantropi, förändringskraft och forskning – så nås FN:s globala mål!

Den 19 oktober arrangerar Entreprenörskapsforums Filantropiska forum ett seminarium kring FNs 17 globala hållbarhetsmål. Jan Eliasson, tidigare vice generalsekreterare FN, talar om hur vi i Sverige kan samverka för att nå de högt ställda målen för den globala utvecklingen.

Anmäl dig här.

Hör gärna av er med reflektioner, frågor och synpunkter om stort och smått!

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *