Hoppas Du haft en härlig helg och är på väg att få en ännu bättre vecka…

Denna vecka delar vi med oss av årsplanen för vår klubb som styrelsen jobbat fram under en fysisk träff i Nässjö den 15 juni. Vi hoppas att du ska känna dig taggad och vill stödja våra ambitioner med att öka såväl medlemsantal & insamlingar som att skapa bra vänskapsband oss medlemmar emellan för att kunna göra ett ännu bättre arbete tillsammans med att skapa en bättre värld att leva i.

Läs årsplanen här

Solvatten

Denna vecka berättar Dennis om projektet Solvatten som vi huvudsakligen planerar att lägga våra insamlade vattenpengar på framöver. Se klippet här.

Selfies efterlyses

Till nästa vecka vill vi att alla medlemmar skickar in en bild på sig själva som vi ska lägga på hemsidan. Den ska syfta till att hjälpa övriga att se vilka som redan känner igen varandra eftersom det är något vi vill kunna mäta under året. Mail bild till Dennis Krook

”Egoföredrag”

Många medlemmar har tidigare skrivit en berättelse om sig själv som vi delat via vår blogg och veckobrev. Detta är fortfarande aktuellt och du som inte redan varit med kan göra på följande sätt (alt. hitta på ett sätt som passar dig bättre).

1. Skriv om dig själv, vad du gör, jobbar med, och gillar att göra på fritiden.
  2. Spela in en videopresentation där du delar med dig av dig själv och vad som är viktigt för dig.
  3. Intervjua en annan medlem.

Skriv till mig veronicao@unseen.is för att få tilldelat vem du isåfall ska kontakta.

Ted: Raymond Tang om Konsten att vara ödmjuk – och andra lärdomar om vattnets filosofi.

Se Veckans föredrag här

Tipsa gärna era rotaryvänner om att man under sommaren kan gå på ”rotarymöte” och få registrerad närvaro genom att titta på föredrag i E-cluben. Och påminn dem också om att köpa en ”vattenflaska” och på det viset bidra till vårt vattenprojekt.

Ha en fantastisk vecka

Veronica Öhrfeldt President