Vecka 29

Tillsammans med familj och barnbarn har jag idag cyklat utmed Göta Kanal. Omväxlande väder med sol och moln med några regndroppar, fikapaus, bad och våfflor med glass. Kan en ”hemesterdag” vara bättre?

Trots att årets Virtuella Rotary Convention är avslutat pågår nu ”Breakout Sessions” juli månad ut. Normalt pågår dessa föreläsningar samtidigt med Convention. I år är de utspridda under hela juli månad. Här är direktlänken till sidan där du registrerar dig för att ta del av de olika eventen. Allt sker på engelska.

Jag har också fått ett mail från Rotary International om ”House of Friendship” (som även det är öppet tom sista juli) ur vilket jag saxar följande:

Now More Than Ever, Rotary Connects the World
Continue to connect with the family of Rotary by visiting the virtual House of Friendship through 31 July. Explore, ask questions, and interact with other members at this exhibit, open 24 hours a day, that features Rotary Action Groups, Rotary Fellowships, projects, and partners. Share the experience with your club, family, and friends by encouraging them to visit, too.

Don’t miss these virtual booths! Learn about each organization’s mission and the service opportunities it offers: https://convention.rotary.org/en/honolulu/house-friendship

Vi har tidigare uppmärksammat skiftet på posten som Rotary Internationals President och Presidentskiftet i vår klubb. Nu har turen kommit till vårt distrikt, 2410. Veckans föredrag är Guvernörsskiftet. Se och hör Louise Giljam. Och du, det går alldeles utmärkt att skicka in en hundring eller mer till Polio Fund enligt Louises önskemål, även om det är en inspelad film du tittar på. Ta del av veckans föredrag här: Guvernörsskifte

Håll avstånd och håll dig frisk!

1. David Krug säger:

Tack Johan och lycka till med era uppdrag Gunilla, Guntars och Louise!

2. Thomas Roos säger:

Som gäst var det trevligt att få delta vid guvernörs skiftet och önskar den nya besättningen lycka till

• Veckans föredrag: Guvernörs skifte
  3. Bo Persson säger:

Intressant att få följa ett lättsamt guvernörsskifte där även Lettland är inblandat. Hur kommer rotaryhösten att gestalta sig? Blir det Zoom för hela slanten?

• Rotaryklubb: 12 957 Borlänge - Stora Tuna
  4. Gert Nilsson säger:

Guvernörsskifte. Som gäst i detta distrikt och som förutvarande distriktsguvernör i ett annat distrikt vill jag önska de nya guvernören lycka och glädje i den spännande och viktiga uppgiften.
    Gert Nilsson
    Ystad-S:t Petri RK

• Rotaryklubb: Ystad-S:t Petri Rotaryklubb
  5. Bo Persson säger:

Kul vinklingar om våra liv med mobiler.

• Veckans föredrag: Jag vill vara din mobil
    • Rotaryklubb: 12 957 Borlänge - Stora Tuna