Föredrag vecka 17 – Asking dumb questions is a smart move

Veckans föredrag heter Asking dumb questions is a smart move med Tim Ferris, som är en amerikansk författare, entreprenör och föredragshållare. Hans podcast Tim Ferris Show är den första affärs-/intervjupod som har nått hisnande 100,000,000 nedladdningar och har blivit vald som Itunes ”Best of 2014”, ”Best of 2015” och ”Best of 2016” (flest nedladdningar).

Om man inte frågar får man inget veta och här hittar du ytterligare 10 tips hur du frågar på rätt sätt.

Lämna din kommentar genom att ”kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).