Hem » Blogg » Föredrag vecka 19: Rotary Doctors Sweden i Kenya

Föredrag vecka 19: Rotary Doctors Sweden i Kenya

Veckans föredragsfilm tar oss med till Kenya och Rotary Doctors Sweden – en läkarbank som räddar liv. Följ med till verksamheten i Kenya, se filmen som beskriver vad Rotarys Läkarbank har för verksamhet i Kenya, hur jeeplinje teamen och tandläkarna hjälper patienter varje dag och hur man jobbar långsiktigt.

Sedan starten 1988 sänder Rotarys Läkarbank ut läkare och tandläkare för tjänstgöring i Kenya. Idag väljer närmare hundra läkare och tandläkare varje år att oavlönat ge av sin tid och sitt kunnande för att hjälpa människor i utsatta områden. Detta antingen på någon av deras fem jeepläkarlinjer som uppsöker människor i deras egna byar, eller på något av de tre sjukhus/kliniker där vi bemannar tre tandläkarstafetter.

Lämna din kommentar genom att ”kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *