Hem » Blogg » Föredrag vecka 20: Where is cybercrime really coming from?

Föredrag vecka 20: Where is cybercrime really coming from?

Cyberbrott är utom kontroll och det sker brott varje dag. Ingen har väl missat nyheterna om den ransomwareattack som startade i fredags och som drabbade ett flertal länder (däribland Sverige)?

Nästa veckas spännande föredrag heter Where is cybercrime really coming from där säkerhetsexperten Caleb Barlow visar otillräckligheten att skydda viktig data. Förr en del år sedan sågs hackare som tonårsbus men idag har det utvecklats till en värld av organiserad brottslighet där det blir allt svårare att skydda sig. Calen Barlow menar att genom att dela information om vad som är infekterat och hur det sprider sig, det är endast då vi kan skydda oss.

Lämna din kommentar genom att ”kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

Läs gärna:

Så skyddar du dig själv och din verksamhet mot ransomware

Han stoppade IT-attacken av en slump

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *