Hem » Blogg » Vecka 26: All it takes is 10 mindful minutes

Vecka 26: All it takes is 10 mindful minutes

När tillbringade du sist 10 hela minuter med att göra ingenting? Inget knappande med telefonen, inget prat och inte heller låta tankarna rusa runt i huvudet. Mindfullnesexperten Andy Puddicombe talar om just detta. Att tillbringa 10 minuter varje dag med att vara uppmärksam och uppleva nuet. Och för att göra det behöver du inte tända några rökelser eller böja dig i konstiga kroppsställningar – du ska bara vara. Här. Och nu.

Välkommen att ta del av veckans föredrag. Du visar att du närvarat på Rotary EClubs veckoföredrag genom att titta på filmen, kommentera och köpa en eller flera vattenflaskor.

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *