Hem » Blogg » Vecka 27: Andrew Young

Vecka 27: Andrew Young

Veckans föredrag är tips från vår kassör Charlotte Ahlberg som var i Atlanta på Rotaryconvention.

Andrew Young beskriver vår organisation och sina visioner på ett sätt som går rakt in i hjärta och tanke. Han betonar Rotarys viktiga roll som smörjmedel och lim mellan politik och näringsliv på ett begripligt och engagerande sätt. Man får som lust att bara resa sig och gå ut och göra skillnad!

Andrew Young är ordförande för Andrew J. Young Foundation, en ideell organisation som inrättades för att främja rättvisa och välmående samhällen både i USA och globalt genom att utveckla och stödja nya generationer av mångkulturellt ledarskap.

Här finns mer information om du nyfiken att läsa mer om Andrew Young.

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *