Vecka 42: I dream of an empty ward

Hej Rotarianer

Stort tack till Björn som skrev förra veckans veckobrev, då jag ägnade mig åt att umgås med den norrländska delen av min släkt. Många hade jag inte träffat på säkert 30 år, så det blev många glada skratt då man fick ställa sig frågan, vem är du egentligen? Inombords så tror man att men ser likadan ut, men utsidan visar något helt annat. Vi sammanstrålade i vackra Arjeplog och en av höjdpunkterna var när vi besökte Silvermuseet och de plockade fram min mormors brudklänning, som var lika vacker nu, som då. Många glada skratt och jag hoppas verkligen inte att det dröjer 30 år till nästa gång.

Vill du arbeta i Rotary E-Clubs styrelse?

Valberedningen arbetar med att tillsätta nästa års styrelse och man kan anmäla sitt intresse. Uppdraget gäller från 1/7 2019 och valet sker på årsstämman i november. Skicka gärna ett email till mig om du är intresserad.

Månadsbrev

Jag bifogar oktober månads månadsbrev från vår distriktsguvernör.

Gig Ekonomi

Vi arbetar fortfarande med att få fram ett datum till det 27:e möte som blev inställt i september och hoppas kunna meddela ett datum de närmaste dagarna.

Den 24 oktober infaller World Polio Day och vad passar då bättre än att visa en gripande film, om en flicka i Indien: I dream of an empty ward.
Glöm inte att köpa vattenflaskor. Du kan antingen betala in via paypal eller swisha. Alla uppgifter finner du längst ned på vår sida, högra kolumnen.

1. Christina Thorsson säger:

Rotarys arbete mot polio är fantastiskt bra.

• Veckans föredrag: Vecka 42: "I dream of an empty ward"
    • Rotaryklubb: KatrineholmBacka Rotaryklubb, Klubbnr 13171. Distrikt 2370.
  2. Anja Molin säger:

Fantastiskt att se, Rotary gör en fin insats.

• Veckans föredrag: I dream of an Empty Ward
    • Rotaryklubb: Landskrona Citadell Rotary
  3. Ulf Andersson säger:

I dream of an empty ward

Visst är det Rotary åstadkommit fantastiskt…..MEN vi får inte slappna av och tycka att vi gjort det bra. Vi måste ända in i kaklet.

• Veckans föredrag: I dream of an empty ward
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  4. Harry Sandberg säger:

Hoppas verkligen att det ska lyckas att utrota polio.
    Men under tiden tillkommer nya katastrofala sjukdomar ….

• Veckans föredrag: A Dream of an empty World !
    • Rotaryklubb: Stockholm Söder
  5. Bo Olsén säger:

Underbart att vara med denna organisation! SkulLe gärna besöka Indien och se med egna ögon ….

• Veckans föredrag: A Dream of an empty World !
    • Rotaryklubb: E-club 2410-SE
  6. Cecilia Forss säger:

Jag kan bara instämma med föregående. Rotary gör skillnad och det är en skillnad som förbättrat världen på ett påtaglig sätt.

• Veckans föredrag: I Dream of en Empty World
    • Rotaryklubb: E-club 2410