OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Agneta Dryselius säger:

Det låter ju enkelt att lära sig nytt språk 😄 Önskar bara att det går att hitta motivationen och metoden. Fascinerande
    att det går att lära sig så många språk.

• Veckans föredrag: Att lära sig språk
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  2. Jan Jaldeland säger:

Hej och tack. Underbart få lyssna och lära mera om hur lära språk. Egna erfarenheter sträcker sig till att försöka lära några fraser på ett främmande språk som inledning på en konversation vid resor, använda ordböcker och tidningar samt kolla TV och websites i det land du besöker. Men också att lyssna och tala!

Jag mötte för länge sedan entusiaster som trodde på stenografi och esperanto men kanske veckans föredrag är mera framgångsrikt!

• Veckans föredrag: Att lära språk
    • Rotaryklubb: Rotary e-club 2410