OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Ingemar H Drogell säger:

Intressant. Men kartorna är intressanta. När jag tog studenten för många år sedan fick jag en bok av en släkting. Den handlade om olika länder och också kartor över länderna. På gratulationskortet stod: ”Här har du resrutten. Lycka till”. Och en hel del resor har det blivit. Och då har det varit en stor fördel att ha varit med i Round Table och träffat Tablare ute i världen och också Rotarianer. Kan varmt rekommenderas. Och snart kan vi resa igen, när pandemin lugnar ned sig. Och då kan vi följa globen och kartor. Lika intressant.

• Veckans föredrag: The world maps are wrong
    • Kaj Alvén säger:

Intressant information.

• Veckans föredrag: The world map is wrong.
      • Rotaryklubb: Smålandsstenar Rotaryklubb 13264
  2. Lennart Disborg säger:

Skaffa en glob inget annat duger.

• Veckans föredrag: Skaffa en glob
    • Rotaryklubb: e-club2410