Lämna din kommentar genom att ”kommentera” i fältet nedanför.

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskorför 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan)

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Bo Persson säger:

Lärande av något som även jag måste ta till mig.

• Veckans föredrag: Best-Self Activation
    • Rotaryklubb: Borlänge - Stora Tuna Rotaryklubb
  2. Gert Nilsson säger:

Best-Self Activation
    Intressant. Men jag måste säga att den moderna föreläsningsmetoden innebär lysande kommunikation men svag substans.
    Gert Nilsson
    Ystad-S:t Petri Rotaryklubb

• Veckans föredrag: Best-Self Activation
    • Rotaryklubb: Ystad-S:t Petri Rotaryklubb
    • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Välj ett alternativ
  3. Sven Andersson säger:

Tankeväckande och något man kan ta med sig i vardagen.

• Rotaryklubb: Varbergs Rotaryklubb
  4. David Krug säger:

Supeintressant! Ska börja fråga folk den frågan lite mer och har redan börjat med en person. 🙂

5. Thomas Roos säger:

Riktigt bra och den kommer jag att skicka vidare i mitt nätverk

• Veckans föredrag: Att aktivera sitt bästa jag
  6. Veronica Örfelth säger:

Ett riktigt bra föredrag och helt i linje med hur jag själv försöker fokusera på att räta till en skev självbild, skapad och pålagd mig under uppväxten.
    Tack för den!

• Veckans föredrag: Att aktivera sitt bästa-jag
  7. Pernille Belter säger:

Hvilket fantastisk foredragsvalg her til begyndelsen af året, hvor mange ikke kan lade være med at gå med tanker og idéer for, hvad de kunne tænke sig at satse mere på i det nye år. Så godt set!
    Jeg fik flettet flere ”gamle” idéer sammen til dybere forståelse af vores menneskelige sind, og jeg vil være mere opmærksom på et område, hvor jeg ved fra tidligere, at jeg har nogle evner, som kan bruges til at glæde og løfte andre. Mon ikke det så kan gi’ lidt dopamin både til modtager og til mig som afsender… Det starter jeg på i aften. Tak.

• Veckans föredrag: Best-self Activation
    • Rotaryklubb: Frederiksberg Rotaract