OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Ingemar H Drogell säger:

Mycket intressant. Det blir ett spännande år i E-club 2410. Jan Jaldeland, Susanne Hasselöf och jag, Ingemar, har ju varit i en medlemsgrupp tidigare och arbetat fram olika förslag. Föreslår att ytterligare en eller två av medlemmarna kan ingå i denna medlemsgrupp för att arbeta vidare med PR och medlemsförslag. Vi kan väl höras om några veckor vad du och styrelsen tycker. Ha en riktigt skön semester till dig och alla i klubben !!!!

• Veckans föredrag: Presentation av Marie-Astrid Löfdahl, president
  2. Thomas Roos säger:

En trevlig presentation och lycka till med uppdraget

• Veckans föredrag: Presentation Marie-Astrid Löfdahl President Rotary E-Club
  3. Gert Nilsson säger:

Presidentens presentation och program för året. Lycka till!

• Veckans föredrag: Presidentens presentation
    • Rotaryklubb: Ystad-S:t Petri Rotaryklubb
  4. Klas Bergström säger:

Lycka till med ditt presidentår. Det kommer att bli väldigt lärorikt vet jag av egen erfarenhet.

• Veckans föredrag: Presentation av Marie-Astrid Löfdahl, ny president 2021-2022 i E-club 2410 del2
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  5. Dennis Oscarsson Krook säger:

Tack intressant

• Veckans föredrag: Presidentens ord