OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Lennart Disborg säger:

Definitivt något att tänka på, både för barnen och oss själva.

• Jan Jaldeland säger:

Ett jättebra wake-up föredrag för oss alla okritiska teknik- konsumenter! Integriteten och datasäkerhet måste prioriteras!

• Veckans föredrag: TED-talk om datasäkerhet och våra barn
      • Rotaryklubb: Eclub2410
  2. JARL TERSIN säger:

Ja, så är det, och de ökar hela tiden datainsamlingen och metoderna för detta.

• Veckans föredrag: Vad teknikföretagen vet om dina barn
    • Rotaryklubb: Medlem i eklubben
  3. Sven Andersson säger:

Något att tänka på!

• Veckans föredrag: Vad teknikföretagen vet om dina barn.
    • Rotaryklubb: Varbergs Rotaryklubb
  4. Kaj Alvén säger:

Bra föredrag. Säkert inte helt lätt att stoppa.

• Veckans föredrag: Vad teknikföretagen vet om dina barn.
    • Rotaryklubb: Smålandsstenar Rotaryklubb 13264
  5. Anders Ahl säger:

Väldigt intressant föredrag och en bra väckarklocka för många föräldrar.

• Veckans föredrag: Vad teknikföretagen vet om dina barn
    • Rotaryklubb: Storvik Hofors Rotary Klubb