OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

All närvaro registreras 1-2 gånger per månad, var inte orolig om du inte fått din ”pinne” direkt efter besöket den kommer vid nästa registreraingstillfälle./Registratorn

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Jan Jaldeland säger:

Sveriges bästa kranvatten är ett verkligt passande ämne för vår klubb och spännande med att kunna tävla om det bästa!
    Att vatten är 1 av 7 strategiska fokusområden i Rotary International gör bara ämnet ännu mera relevant! Tack för fint initiativ och engagemang i klubben – låt oss fortsätta!

• Veckans föredrag: Sveriges bästa kranvatten
    • Rotaryklubb: Rotary e-club 2410
  2. Gert Nilsson säger:

Sverige bästa vatten.
    Ja, vi har verkligen gott kranvatten i Sverige. Det är vår vanligaste måltidsdryck. Det gäller att vara rädda om det.
    Gert Nilsson
    Ystad-S:t Petri RK_

• Veckans föredrag: Sverige bästa kranvatten
    • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Välj ett alternativ
  3. Arne Thorfinn säger:

Jag var lite för snabb! Lämnade en kommentar redan efter första snutten! Skrapar med foten och lovar bättring!

• Veckans föredrag: Sveriges bästa vatten
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  4. Arne Thorfinn säger:

Denna glada snutt genererade fler frågor än svar: hur bedömde man? spottade man ut vattnet efter provning? vilken kommun vann?

• Veckans föredrag: Sveriges bästa vatten
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  5. Lennart Disborg säger:

Märkligt att ett vatten som kommer från sjön Bolmen via ledningar till Skåne ( Sydvatten ) och sedan via Helsingborg når Höganäs utses till Sveriges bästa vatten. Samma vatten finns uppenbarligen på flera platser i Skåne.
    Jag undrar över vad man har tillsatt i Höganäs som saknas i Helsingborg? Det är ju samma vatten.

• Rotaryklubb: e-club2410
  6. Thomas Roos säger:

Vi är bortskämda med gott och rent kranvatten i vårt land, vi har att uppskatta det än mer

• Veckans föredrag: Sveriges godaste kranvatten