Lämna din kommentar genom att ”kommentera” i fältet nedanför

OM DU GÄSTAR FRÅN ANNAN ROTARYKLUBB! Var vänlig skriv hela ditt namn (för- och efternamn) samt den email-adress (samma som du använder i Rotary) och namnet på din klubb – då underlättar du för oss att registrera närvaron.

• Ta del av föredraget.
  • Läs gärna veckans blogg.
  • Skriv i kommentarsfältet vad du tyckte om föredraget. Glöm inte dina uppgifter om namn, klubbnummer och den emailadress du använder i Rotary. Detta för att vi ska kunna närvaroregistrera dig.
  • Köp en eller flera vattenflaskor för 20 k/str till vårt vattenprojekt genom Paypal (längst ned på sidan).

Genom att lämna din kommentar (och betala in till vårt vattenprojekt via PayPal) har du visat att du närvarat på denna veckas Rotarymöte. Du godkänner också att vi sparar din email-adress och kan komma att skicka dig ett nyhetsmail – men du kan när som helst välja att sluta prenumerera på dessa.

Varmt välkommen att berätta vad du tyckte om föredraget! (Första gången du lämnar en kommentar så behöver vi godkänna inlägget innan det syns på sidan).

1. Thomas Roos säger:

Intressant och kontroversiell sammanställning

• Veckans föredrag: Sanningen om Olof Palme
  2. Per Alm säger:

En kontroversiell sammanställning av detaljer från egna efterforskningar och med egna slutsatser

• Veckans föredrag: Sanningen om Olof Palme
    • Rotaryklubb: Lund Kloster RK 133 10
  3. Britt-Marie Björlingh säger:

Livet är så orättsvist. En viktig man gick ur tiden.

• Veckans föredrag: Olof Palme
    • Rotaryklubb: E club
    • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Välj ett alternativ
  4. David Krug säger:

Kudos till författaren som orkar och vågar lägga så mycket tid på att sprida hans version av sanningen och till Rotary som vågar vara öppna för att ge honom en plattform.

Intressant och sorgligt hur många liv de som styr landet (eller i a kan släcka, förstöra och traumatisera och skattemiljarder de kan bränna. Jag har i över 10 år vetat att det hela inte är som den offentliga historien och har i enstaka perioder satt mig in i olika versioner av vad som hänt både med detta och Estonia där MI6 och MI4 var inblandade och jag tror baserat på det inte att en obekväm skilsmässa, en obekväm diagnos och Palmes aktiva sexliv var hela anledningen, utan troligen även mycket annat som större politiska skandal-hot, vapenaffärer, bofors, m.m. och möjligen andra av Rothschild-familjens intressen.

• Veckans föredrag: Palme
  5. Pernille Belter säger:

Pyh for en thriller – jeg fortsatte og så efterfølgende interviewet på SWEBBtv, som er lidt mere overskueligt for en dansker som mig, der ikke kender så mange detaljer som en svensker sikkert ville gøre. Og så så jeg lidt flere af deres – har jeg indtryk af – ret lødige kanal.
    God idé med at optage møderne. Min gamle klub gjorde det for en 10 år siden og brugte dem som teasers på LinkedIn. Men det kræver, at man har nogen i klubben med en rolig hånd og et øje for at klippe, ligesom lyden kan være noget udfordrende.

• Veckans föredrag: 37: Olof Palme
    • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  6. Bo Olsén säger:

Otroligt intressant! Judt nu när serien om ”kapten klänning” går i TV en fd Rotary medlem !! J sanningen kommer alltid fram sägs det!

• Veckans föredrag: Sanningen on Olof Palme
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  7. Pernille Belter säger:

Og så sidder man og græder igen!
    Stort set kun i forbindelse med manglen på dansende mænd – og der er der betydeligt færre af i DK end i Sverige – har jeg tænkt over nogle af disse udfordringer i det at være en blød mand (med en forslidt, dansk 70’er term). Som kvinde bliver man let fanget i ens egne forhindringer i såvel arbejdslivet som det private og glemmer nok, hvor svært det også kam være at ændre mønstrene ”internt”. Det er nok meget godt også at få fokus på den side af sagen – og jeg bliver ved at fortælle alle – og især unge – hvor meget mere folk værdsætter en omsorgsfuld fremfor en dominerende mand og hvor meget mere interessant og attraktiv en mand, der danser, går med til kulturelle ting og deltager i det huslige er for kvinder og for samfundet som sådan.

• Veckans föredrag: 36: Man Enough
    • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410