Vecka 45: The ”good enough” life choice

Hej Rotarianer.

Jag hoppas att alla har haft en skön vecka och att ni fortsätter njuta av den lite kallare årstiden. Jag tycker personligen att alla årstider har sin tjusning och när det blir för mörkt så tänder jag en massa ljus och fortsätter att njuta.

Klubbens 27:e möte

I måndags gästades vi av Lei Wang som pratade om kinesisk läkekonst med 5000 års visdom. Lei Wang, som också är med i Rotary Kronhuset i Göteborg, är läkare sedan 35 år tillbaka. Det var ett fantastiskt inspirerande möte och för er som missade det, så finns det en film från kvällen. Vi fick lära oss mycket och det jag tog till mig var att börja var morgon med en kopp varmt vatten. Och att äta en massa ingefära.

Nästa 27:e möte är den 27 november klockan 20 och då är det årsmöte. Välkommen.

Månadsbrev från distriktsguvernör

Bifogat finns månadsbrev från vår distriktsguvernör.

Dags att köpa årets U-fondkort

I år det 50 år sedan de svenska distriktsguvernörerna beslutade att starta en fond för internationellt utvecklingsarbete med inriktning utbildning. Närmare 25 miljoner kronor har U-fonden bidragit med under åren till svenska Rotaryklubbars arbete i utvecklingsländer. Förra verksamhetsåret köptes kort, block och gåvor för nästan 600000 kronor. Sexton klubbar, från Sundsvall i norr till Ystad i söder, fick 349 750 kronor i bidrag till projekt som främjar möjligheter till utbildning.

15 kort och kuvert kostar 100 kronor.
Anteckningsblocken kostar 20 kronor
Beställning av julkort bör göras innan den 15 november.

Länk till beställning.

Derek Sivers pratar om The good enough life. Glöm inte att köpa vattenflaskor. Du hittar all information längst ned på hemsidan, i högra kolumnen. Det går att betala in via paypal eller swish.

Ha en fortsatt skön vecka

Åsa Gilbertson, president

En kommentar