Vecka 49: The best kindergarten you´ve ever seen

Hej Rotarianer

Så är vi inne i julmånaden och jag hoppas att alla har det bra innan allt julstök drar igång. Vi har hunnit avnjuta lördagen på Elisefarm och söndagens eftermiddagskaffe dracks på Flinckman Café. Två riktiga pärlor i Skåne och det betyder att jag redan nu hunnit inandas en hel del julmys.

I början av veckan hade vi vårt årsmöte och det var extra roligt att så många deltog, både gamla som nya medlemmar.

Några av de saker som avhandlades och beslutades om var att årsstämman beslutade att medlemsavgiften ska höjas från 1/1 2019 till 750 kr /halvår + 0 kr i / engångsavgift.

För tiden 1/7 2019 – 30/6 2020 beslutades att välja styrelseledamöter.

President Veronica Örfelth
Vice President Åsa Gilbertson
Sekreterare Mia Löfdahl
Kassör Charlotte Ahlberg
Immedate Past President Åsa Gilbertson
IT-samordnare Björn Elenfors
Webb Dennis O. Krook, Åsa Gilbertson
Ledamot Ulf Andersson

Till valberedning för verksamhetsåret 2019 /2020 beslutades välja
Åsa Gilbertson
Björn Elenfors
Veronica Örfelth

Nästa 27:e möte blir den 28 januari då Agneta Westerdahl berättar mer om Rotary Friendship Exchange

Julgåva

Glöm inte att ni kan köpa gåvobevis i vår webshop. Ni kan köpa ett gåvobevis för antingen 5, 15 eller 25 vattenflaskor.

Föredrag

Veckans föredrag är oerhört charmigt föredrag där den japanske arkitekten Takaharu Tezuka berättar om ett av sina fantastiska verk – the best kindergarten you´ve ever seen

Ha en fortsatt skön vecka

Åsa Gilbertson, president