Vecka 8: Make an Impact on Clean Water & Sanitation

Hej Rotarianer!

Om 32 dagar infaller Världsvattendagen och jag hoppas att du som medlem hos Rotary E-Club – under en månads tid – tar tillfället i akt att besöka och titta på veckans föredragsfilm samt köpa en eller flera vattenflaskor.

Handen på hjärtat – är det inte så att varje dag är ”World Water Day”? Det är oerhört skrämmande att så många som 3.000 barn dör dagligen av diarrésjukdomar.Sjukdomar som orsakas av dåligt vatten – så visst är det viktigt att vi gör varje dag till en Världsvattendag.

För 24 USD kan en person få tillgång till rent vatten och målet är att år 2030, ska alla ha tillgång till rent vatten och bra sanitära förhållanden.

Och med det hälsar jag er välkomna till veckans föredrag – som heter Make an Impact on Clean Water & Sanitation.

En eller FLERA vattenflaskor kan antingen betalas via PayPal eller Swisha på 123 032 09 03
All information finns längst ned på vår hemsida – i den högra rutan.

1. Åsa Gilbertson säger:

Cirka 1 400 000 000 000 miljarder liter vatten finns på jorden och det är bara en liten del som går att använda som dricksvatten. Den största mängden vatten utgörs av saltvatten som vi inte kan dricka. Bara tre procent är sötvatten. Så visst är det viktigt att vi hjälps åt så alla får tillgång till dricksvatten.

• Veckans föredrag: Doing good
  2. Bo Ireståhl säger:

Intresseväckande

• Rotaryklubb: E-club
    • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Välj ett alternativ
  3. Britt-Marie Björlingh säger:

Oerhört viktigt!!

• Rotaryklubb: E-Club
  4. Jan Jaldeland säger:

Populär presentation som borde passa i skolans värld med dess enkla pedagogik!

• Rotaryklubb: Eclub2410
    • Jag har betalat mitt gästbesök (välj ett alternativ): Välj ett alternativ
  5. Per Alm säger:

En allvarlig uppmaning till ett av vår tids allra viktigaste problem

• Veckans föredrag: Make an impact on clean water and sanitation
    • Rotaryklubb: Lund Kloster RK 133 10
  6. Christina Thorsson säger:

Viktigt budskap

• Veckans föredrag: Vecka 8, 2019: Make an Impact on Clean Water & Sanitation
    • Rotaryklubb: KatrineholmBacka Rotaryklubb, Klubbnr 13171. Distrikt 2370.
  7. David Krug säger:

Ja vatten förstår man vilken välsignelse det är när man får vara utan i ett tag.

• Veckans föredrag: Make an Impact on Clean Water & Sanitation
  8. Björn Elenfors säger:

Make an Impact.

• Veckans föredrag: Make an Impact.
    • Rotaryklubb: E-Club