Veckobrev 37 – Sanningen om Olof Palme

Hej Rotaryvänner!

Efter en intensiv vecka av parad och konferens i London, fönstermåleri i Göteborg, tvättning av taktegel på hemmaplan, glasblåsning i Kosta och 50 årsfest i Karlskrona har jag nu landat vid köksbordet och tänker på er och vår värdefulla Rotary-klubb.

Nästa 27 möte (26 sept)

Nästa gång vi ses på zoom-möte är den 26 september. Då gästas vi av Eva Synnergren som ska hjälpa oss att bli bättre på att nätverka med folk vi ännu inte träffat fysiskt. Boka in det din kalender!

Torsdag 26 september kl. 19.00 Klicka på länken nedan så kommer du med på mötet.

https://zoom.us/j/540912287

 

Distriktskonferens

För dig som vill gå på distriktskonferens men inte anmält dig, gör det senast tisdag!  https://konferenskonsult.premium.se/konferenskonsult/konferens.php?k=ROT19

 

Rotary ”fadder”

Vår klubb söker nu dig som är erfaren Rotaryan och gärna intar en fadderroll för att stötta nya medlemmar. Det finns mycket att lära och vi vill ge alla en bra start i Rotary för att dra nytta av kunskaper och erfarenheter och bli starkare tillsammans.

Kontakta Jan Jaldeland  jan.jaldeland@extema.se om detta intresserar dig av ena eller andra slaget.

 

Volontärer sökes!

Vi söker även volontärer som kan bidra med manus, foton och filmer som kan stärka kunskapen om Rotary och inspirera till aktiviteter hos medlemmarna. Du är välkommen att bidra på det sätt du önskar. Skriv till mig veronicao@unseen.is

I syfte att stärka och sprida kunskapen om Rotary delar vi även gärna faktarutor i samband med veckobreven. Även här ser vi att erfarna rotarianer i och utanför klubben bidrar med aktuell information och tips på vad som finns och förmedla kring något av allt det som Rotary erbjuder – lokalt och globalt! Vi börjar med oss själva! Ulf Andersson var först ut i förra veckans veckobrev med EGO-presentation och vi ser gärna en fortsättning med detta av er andra.

 

Mer info om Rotary

Sök info om Rotary via https://wp.rotary.se/ och se till att du är rätt presenterad där genom login på https://my.rotary.org/ eller https://www.rotary.se/ClubAdmin/login/ Komplettera och korrigera uppgifter om dig. Tveka inte heller att fråga medlemmar om hjälp om du inte hittar det du söker. Det mesta och bästa finns på klubbens hemsida http://www.rotaryeclub2410.se/ med länkar till andra hemsidor och många av dessa har också sökrutor.

Vi vill presentera olika projekt och program som kan inspirera och engagera – ROTARY GÖR SKILLNAD. Visa att du är en STOLT ROTARIAN genom att bära Rotary-nål, klubbskylt, e-postsignatur och andra kännetecken samt berätta mera för andra om varför du är Rotarian, då kan vi bli ännu fler!

Veckans föredrag

Veckans föredrag kommer från Göteborg Citys Rotaryklubb. De har en egen Youtube-kanal där de aktivt delar med sig av sina veckoföredrag. Detta var minst sagt annorlunda och lite omruskande.

Se Veckans föredrag här

 

Din President VeronicaLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *