Veckobrev 45 – Wow – that’s fun!

Hej alla Rotaryvänner!

Den 27 november är det vårt årsmöte. Där ser jag fram emot att presentera nya spännande styrelsemedlemmar att välja in. Valberedningen (dvs två tidigare presidenter, samt nuvarande) är i full gång att inhämta inputs från er medlemmar. Vet du någon speciell person du gärna vill lyfta fram eller tipsa oss om, tveka då inte att kontakta oss!

Våra ambitioner i nuvarande styrelse är att attrahera fler yngre personer som befinner sig mitt i yrkeslivet och gärna vill utveckla klubben att bli mer attraktiv för just den målgruppen.

Själv drömmer jag om en sprudlande, vibrerande klubb som det känns som en ynnest att vara medlem i. Vem behöver vi då som förstärkning? Du får gärna tipsa om dig själv, om du tycker att beskrivningen stämmer in på just dig.

I övrigt får ni läsa vårt distrikts guvernörsbrev av Johan Gustafsson – se vilka upptåg och fantastiska möten han är ute på – ständigt i farten. Läs brevet här

Veckans föredrag om humor och hur viktig den är

Ha nu en härlig vecka!

Varma hälsningar
Veronica Örfelth

1. David Krug säger:

Roligt föredrag och fascinerande lista med goda effekter från humor. Det kluriga är att det vissa tycker är roligt är så otroligt politiskt inkorrekt i andra grupper och att skämt kan vara så interna.

Jag skrattar väldigt mycket med flickvän, hennes närmsta vänner och en del av mina nära vänner, man kan väl sammanfatta det som humorn liknande filmen GirlsTrip som gick på bio för några år sedan, men flera i min familj, min flickväns familj eller företagsbekanta skulle inte alls uppskatta det roliga i många av de skämten som vi har så roligt åt och de skulle tycka att det var väldigt olämpliga och kanske skulle de ha rätt.

Så ni som har begåvats med oskyldig humor kan sk(r)atta er lyckliga. 😉

• Veckans föredrag: Wow, that's fun!
  2. Ulf Andersson säger:

WTF !

• Veckans föredrag: The skills of humor
    • Rotaryklubb: E-club 2410
  3. Åsa Gilbertson säger:

”A good laugh makes any interview or any conversation, so much better.” –Barbara Walters

• Veckans föredrag: The skills of humor
    • Rotaryklubb: Rotary E-Club 2410
  4. Per Alm säger:

Mycket humoristiskt men också mycket upplysande. Lättsamt.

• Veckans föredrag: The skill of humor
    • Rotaryklubb: Lund Kloster RK 133 10
  5. Arne Thorfinn säger:

Humor är livets salt; Ett leende är den kortaste vägen mellan människor!

• Veckans föredrag: WOW - thats Fun
    • Rotaryklubb: Jönköping Rosenlund RK, d 2380
  6. Bo Persson säger:

Trevligt att få lyssna med ett stort leende till ett kåseri. Mera sånt!

• Veckans föredrag: The skill of Humor
    • Rotaryklubb: 12 957 Borlänge - Stora Tuna
  7. Björn säger:

Wow, that’s funny!

• Veckans föredrag: The skill of Humor
    • Rotaryklubb: E-Club 2410
  8. Sven Andersson säger:

Mer humor åt världen!

• Veckans föredrag: The Skill of Humor
    • Rotaryklubb: Varbergs Rotaryklubb
  9. Thomas Roos säger:

Så självklart men ändå svårt………..