Hem » Blogg » Föredrag vecka 21: Face your fears

Föredrag vecka 21: Face your fears

Veckans inspirerande, och tänkvärda, föredrag hålls av Willard Carroll Smith Jr., mera känd som Will Smith. Han kan titulera sig amerikansk rapartist, skådespelare och filmproducent och tillhör det fåtal i Hollywood som varit kommersiellt framgångsrik inom flera grenar inom underhållning: film, tv och musik. Will Smith slog igenom som rapartist 1985 med artistnamnet The Fresh Prince i gruppen DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

Face the fears handlar om att att våga och att inte låta rädslan ta över hand. Glöm inte att donera vattenflaskor samt skriva en kommentar efter att du närvarat vid veckans möte. All information finns på vår föredragssida.

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *