Vecka 3: Best-Self Activation

Hej Rotarianer

Vi har varit på en liten utflykt i dag. Först blev det en tur upp till Mörrum, i vackra Blekinge, där vi tittade på en stuga och sedan åkte vi ned till Rydsgård (strax utanför Ystad) för att titta på en bostadsrätt till dottern, innan vi landade hemma i Hjärup, där vi lagade japanskt till middag. En helt vanlig söndag, med andra ord.

I veckan som gick så var jag på en cirkusföreställning, Malmö Vintercirkus, och det är något visst med doften av sågspån och popcorn som onekligen väcker en massa barndomsminnen till liv. Vi bjöds på en sprudlande föreställning med många glada skratt och en viss förfäran när man insåg att det inte fanns några säkerhetslinor – men vilken föreställning. Vi gick dock därifrån med förmaningen  – don’t try this at home.

Kommande 27:e möte

Måndagen den 28 januari kl 20.00 gästas vi av Agneta Westerdah, som kommer att berätta om Rotary Friendship Exchange. Det är ett internationellt utbytesprogram för Rotarymedlemmar och ett program där jag har velat lära mig mer. Boka in datumet – och tiden. Jag tror det blir en mycket spännande föreläsning.

Programmet för februari månad är än så länge öppet men den 27 mars gästas vi av vår guvernör Hans Christian Öster. Även det kommer att bli en spännande föreläsning.

Har du förslag på kommande föreläsning, så får du gärna höra av dig till någon av oss i styrelsen. Våra 27:e möten är ett fantastiskt tillfälle att stifta bekantskap med andra medlemmar.

Veckans föredrag är ett kort föredrag från London Business School om hur man kan aktivera det bästa i sig själv mer ofta.

Åsa Gilbertson, president